Zvijezde “savjetuju”: Kako da se obogatite

Evo kako možete da dođete do veće love u životu…

“Novac je korijen svakog zla”, “nije sve u novcu”, “nije sreća…” i sve tako, dok na kraju ipak ne priznamo da se veliki dio našeg života ipak vrti oko para. Kad ih nema, nije lako, pa da vidimo kako koji znak može da se obogati. Ili, ako ne baš da se obogati, bar da dođe do ozbiljnije love.

Ovan

Ovnovi su toliko uporni i napadni da će uspjeti da stignu do pozicija koje im omogućavaju da moć drže u svojim rukama. Često prave ozbiljne karijere i ozbiljan novac kao ljekari (jer im to omogućava da se “igraju boga”), agenti u sferama različitih umjetnosti (tako da vuku konce i upravljaju karijerama drugih ljudi) i brokeri na berzi.

Bik

Najveći račun u banci ima sigurno Bik. Dobro će se snaći u sportu, sportskoj medicini ili terapiji. Oni su ljudi koji posjeduju ne teretanu, nego čitav lanac. Počnu malim koracima i ne zaustavljaju se dok se ne dokopaju čitave firme. Bik obožava novac.

Blizanci

Odlični su kuvari i zaljubljenici u geždete. Blizance ćete uvijek naći u poslovima vezanim za hranu ili tehničke novotarije. Vrlo su vješti u pogađanju, što im omogućava da se obogate kupujući po najnižoj mogućoj cijeni a zatim prodajući to isto za mnogo više novca. I u tome baš uživaju.

Rak

Rakovi su vješti sa riječima, mogu da se obogate pišući sjajna djela, ili radeći u uslužnim djelatnostima. Ipak, iza altruističkog stava uvijek se krije razmišljanje o tome kako da unovči svoje ideje i dođe do velikog novca, ali tako da usput ostavi dobar utisak i ispadne “dobrica” koji svima pomaže.

Lav

Beskrajan šarm Lav uvijek umije da iskoristi i završi kao zvijezda nekog filma ili kao muzički superstar. Na listama najplaćenijih iz svijeta industrije zabave uvijek ćete naći Lava. Uostalom, ko će biti “kralj dobrog provoda” ako ne Lav?

Djevica

Posvećeni radnici, Djevice možda neće dobiti veliki ‘dio kolača’ ali je njihova radna etika toliko izražena, da će uvijek biti među onima koji najbolje zarađuju. Oni se drže svog posla, posvećeni su, ali im se ta lojalnost firmi uvijek isplati. Bez Djevica nema savršene firme, imajte to u vidu!

Vaga

Kako zaraditi novac ne radeći ništa? Vaga zna. Ako postoji osoba na ovom svijetu koja može da ne radi i da dobija novac to je Vaga. Lijena je i ne želi prstom da mrdne uglavnom, pa zato uvijek razmišlja kako da dođe do novca na najlakši mogući način. Najčudnije od svega je što se stvari uvijek nekako “namjeste” same od sebe… nasledstvo, neki rođak koji “daje šakom i kapom”. Nikad se ne zna sa Vagom, ali ono što je sigurno je da ona dobija i troši.

Škorpija

Škorpija zarađuje na tuđim strastima. Želite dominu koja će vam ispuniti sve skrivene želje? Među najboljima su Škorpije, ali… to ćete morati dobro da platite. U kešu.

Strijelac

Jednog dana, dobri stari Strijelac će napraviti neki novac. Jednog dana. Samo što niko ne zna kada će taj dan doći. U međuvremenu, Strijelac će sanjariti i razmišljati kako će potrošiti lovu koju još nije ni počeo da zarađuje. Strijelac ipak nema dovoljno snage volje da se obogati, jer to zahtjeva mnogo, mnogo truda.

Jarac

Rođeni bankar. Za Jarca su investicije i berza “zlatna koka”. Administrativni poslovi i polje finansija su rezervisani za njih, a Jarčevi se ka vrhu penju lako i sa stilom.

Vodolija

Ko se boji posla još? Vodolija. Često se dešava da se Vodolija boji zaposlenja i iako je svjesna činjenice da joj treba novac da bi preživjela, lakše joj je da prosto stupi u brak sa nekim ko će preuzeti taj teret posla i brige o finansijama. Vodolije ne vole da rade, radije bi da ih neko drugi uvede u svijet bogatih.

KONKURS ZA VOJSKU CRNE GORE: Javilo se tri puta više kandidata!

Ribe

Ribe ćete pronaći kako prate svoje ideale cijelim putem do banke… Vole životinje i ljude, i često će biti na pozicijama moći u organizacijama koje se bave brigom o onima kojima je pomoć potrebna. Iako generalno imaju altruistički pogled na svijet, to ih ne sprečava da zarade ozbiljan novac pomažući drugima.

(Mondo)

Recent Posts