ZU Models manekeni pokazali zavidne rezultate tromjesečnog rada

U toku prethodna tri mjeseca, ZU Models manekeni su vrijedno vježbali sa svojim predavačem-Manjom Gazivodom, što je dovelo da zavidnih rezultata.

ZU MODELS (16)_1

Preko trideset malih zvijezda je prošlo tromjesečnu školu manekenstva koja im je pomogla da bez treme i s velikim samopouzdanjem izađu na modnu pistu. Kako se okretati, pozirati i pravilno hodati naučili su bez ikakvih problema. Zahvaljujući iskustvu i uspješnoj karijeri njihovog predavača, crnogorske manekenke Manje Gazivode, imali su priliku da mnogo nauče u toku odžanih časova i proba.

ZU MODELS (28)_1

A sve naučeno su na najbolji način pokazali na nedavno održanom Bazar Fashion Night-u. Mali manekeni i manekenke su, poput profesionalnih modela, samouvjereno prošetali pistom, usput pokazali neke svoje talente i zablistali u odjeći, obući i modnim dodacima butika Topolino i Kids Land.  U publici su se našle i brojne poznate ličnosti, među kojima su bili Nada Kadović-Koljenšić, pjevačica Aleksandra Bučevac, manekenka Nina Stanišić…

ZU MODELS (32)_1

Brojna publika znala je cijeniti njihov trud i zalaganje, pa su svakog mališana nagradili zasluženim aplauzom, a Bazar Fashion Night se još jednom pokazao kao modni događaj koji se ne propušta.

ZU MODELS (30)_1

Pored umijeća hodanja pistom, ZU Models manekeni su pozirali pred fotoaparatima i kamerama u toku snimanja za brojne reklame, kataloge, bilborde, kao i za Book koji su dobili kao poklon od agencije ZU Models. Talenti iz treće generacije su učestvovali u reklami za Shopping listu, Atlas TV, Topolino.., kao i na brojnim revijama.

ZU MODELS (17)_1

Kasting za novu, četvrtu generaciju će biti organizovan krajem januara 2015. godine.

ZU MODELS (25)_1

Modna agencija ZU Models će od naredne generacije, pored rada sa djecom uzrasta do 12 godina, formirati i stariju grupu, za modele od 13 godina, koji će svoje znanje pokazati na narednom Bazar Fashion Night-u, kao i na snimanjima za reklame, kataloge, magazine i ostale marketinške kampanje.

Recent Posts