Zidan kad izazove saobraćajku, napravi i “selfi” sa drugim vozačem

Nedavna situacija u Madridu je dospjela u španske medije.

Zinedin Zidan uspijeva da izmami osmijeh na lica čak i kada nešto zgriješi. Trener Real Madrida i legendarni fudbaler napravio je malu saobraćajnu nesreću u Madridu, ali se sve završilo na šarmantan način.

Vozač udarenog automobila je vrlo brzo shvatio ko je bio za volanom drugog vozila.

Ignasio Fernandez se vozio kroz madridski kraj Valdebebas prošle subote, kada ga je na kružnom toku udarilo jedno vozilo. On je zakočio da bi propustio drugi automobil, ali se potom začuo udarac otpozadi.

Kada je izašao iz kola, shvatio je da ga je udario Zinedin Zidan, ni manje ni više. Francuz je išao na trening Real Madrida, a “Glas Galicije” prenosi da je vlasnik salona namještaja prvi “probio led”.

“Čim sam ga vidio, prepoznao sam ga i rekao ‘Volio bih da smo se upoznali u drugačijim okolnostima, ali ni ovo nije loše'”, rekao je Fernandez.

Bio je najplaćeniji fudbaler svog doba, a umro u najvećoj bijedi

Kako bi izbjegli odugovlačenje čitavog procesa (pojedini mediji su smješteni u blizini Realovog trening centra), Ignasio je ponudio Zidanu njegove papire osiguranja, kako bi riješili pitanje udarenog automobila. Ipak, Fernandez nije mogao da odoli.

Tražio je Zidanu da naprave “selfi”.

“Rekao sam mu da bismo mogli da napravimo “selfi”, jer mi u suprotnom ljudi neće vjerovati da me je Zidan udario. I vrlo pristojno je pristao. Skinuo je kačket i fotografisali smo se”, rekao je Fernandez.

Kasnije je Ignasio dobio poziv od Zidanovog predstavnika koji se čovjeku zahvalio što je stvar bila brzo riješena i što nije od Zidana tražio usluge poput dobijanja Realovog dresa ili karata za neku njihovu utakmicu.

(Kurir)

Recent Posts