ŽESTOK SKANDAL DRMA KRALJEVSKU PORODICU! Ovaj čovjek tvrdi da je Čarlsov i Kamilin TAJNI VANBRAČNI SIN! Dajana je SVE ZNALA!

Australijanac Sajmon Dorante-Dej (52) tvrdi da je nezakoniti sin britanskog princa Čarlsa (70)  i njegove današnje supruge, u to vrijeme ljubavnice, Kamile Parker-Buols (71).

Sajmon, koji sebe naziva princ Sajmon, želi da ide na DNK analizu i “okonča 40 godina potrage”.

Dorante-Dej, čije je srednje ime Čarls, rođen je 1966. u Gosportu, u grofoviji Hempšir. Ako je istina ovo što tvrdi, začet je 1965. godine, kad je Čarls imao 17 godina, a Kamila 18. To ruši i zvaničnu verziju Čarlsove i Kamiline ljubavne priče, po kojoj su se upoznali na polo utakmici 1970.

Usvojila ga je njegova baka Vinifred, koja je radila za kraljicu Elizabetu i princa Filipa. Sajmon tvrdi da mu je često otvoreno govorila da je “Čarlsov i Kamilin sin”.

“Nije mi to nagoveštavala, nego mi je otvoreno govorila”, kaže on. “Neko je komentarisao strukturu moje vilice i rekao da je ista kao kod Njenog veličanstva. Kosa mi je bila kao Kamilina.”

Sajmon, koji sebe naziva princ Sajmon, želi da ide na DNK analizu i “okonča 40 godina potrage”. U intervjuu australijskom magazinu Nju ideja (New idea), kazao je da je uveren da bi se za njega saznalo da princeza Dajana nije poginula u automobilskoj nesreći 1997.

“Verujem da je Dajana znala za mene i da je složila sve kockice mozaika. Misllim da je stigla do tačke kad je pronalazila sve više odgovora o sopstvenom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i da je nameravala da to objavi”, priča on.

MARIJA JE HEROINA SRBIJE! DEA JE KRVARILA, A ONA DOTRČALA I POMOGLA JOJ: Mislim da nije bila svjesna da nema ruku, nisam joj dozvolila da se pipne za rukav drugom šakom

Čarls iz braka s princezom Dajanom ima sinove Vilijama (36) i Harija, a Kamila iz braka sa Endrjuom Parkerom Boulsom ima sina Toma (44) i ćerku Loru (41).

(Kurir)

Recent Posts