varijanta

Žensko odijelo je najmoćniji trend sezone – a ljetnja varijanta kida

Razbijanje šablona u tome kako se nosi žensko parno odijelo otvorilo je nepregledan horizont kreativnosti u aktuelnoj modnoj sezoni. Zimska varijanta se sa modnih pista preselila na ulice i Instagram profile influenserki, a situacija sa ljetnjom verzijom je još maštovitija i lepršavija. Odijelo je definitivno jedan od najmoćnijih trendova ove godine.

Davno su prošla vremena kad su upareni sako i pantalone bili rezervisani samo za posao i odavali strogoću te prilike. Danas se ova kombinacija nosi kako u popodnevnoj šetnji, tako i u večernjem izlasku ili na nekom svečanom događaju, a očekujte da ćemo u narednim mjesecima sve više viđati ljetnja odijjela – umesto pantalona podrazumevaju pantalonice, odnosno šortseve.

Različitih boja i materijala, kombinovana sa kratkim topovima, košuljama ili jednostavnim majicama, nose se kako uz visoku petu, tako i uz ravne sandale, papuče ili pak ljetnje čizme.

Zanosna modna kreatorka Hana Olajić osvaja Crnu Goru

Na proflima modnih blogerki možete potražiti inspiraciju, a s obzirom na to koliko je ovaj šik trend sve popularniji, vjerovatno ćete odgovarajući model uspjeti da nađete već u prvoj prodavnici. I zapamtite – nije bitno šta nosite na sebi već čime zračite iznutra, pa će momenat bustovanja samopouzdanja, koji nošenje odijela podrazumeva, sigurno dobro da vam dođe.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts