Ženska odjeća na koju muškarci otkidaju

Ako su vam prve asocijacije bile mini suknja, šorts ili tesna haljina – prevarili ste se. Ovo su tri odevna komada koja zapravo muškarci najviše vole da vide na ženama…

Iako se čini da su žene već vrlo dobro upoznate sa time kakvu odjeću muškarci najviše vole da vide na njima, neka posljednja istraživanja otkrila su neočekivane podatke.

I mada će većina pomisliti da je mini suknja muški favorit broj jedan istina je nešto drugačija. Naravno, ovo ne znači da ne vole da bace pogled na lijepe noge.

Tako je studija otkrila da muškarci zapravo ne vole pretjerano “nacifrane” žene, ali ni pretjerano izazovno obučene. Naravno, poželjno je da odjeća ističe ženske obline, ali nije nužno da otkriva previše kože. Zato i ne iznenađuje zbog čega su ova tri ženska odevna komada omiljeni među muškarcima.

Farmerice sa visokim strukom

Posle nepunih 20 godina farmerice sa ultravisokim strukom doživjele su veliki povratak u modne tokove. Glavni adut ovog modela jeste što ističe struk i zadnjicu, a poželjno je da nogavice budu uzane, odnosno da model bude “skinny”. Ako pitate muškarce, idealno je kad ih uparite sa cipelama ili čizmicama na visoku potpeticu, koje će dodatno vitzuelno izdužiti noge. Šta god da odaberete za gornji dio – nije bitno, jer će muški pogledi svakako biti uprti u vašu zadnjicu i noge.

Bluza sa golim ramenima

Uprkos uvreženom mišljenjuju da muškarci vole žene koje hodaju polugole, činjenica je da ih više interesuju one koje otkrivaju tek malo kože. Upravo zato su topovi i bluze sa golim ramenima jedan od njihovih omiljenih odevnih komada. Inače, brojne studije su pokazale da su ramena i vrat po muškarcima najsenzualniji dio ženskog tela. Osim toga, ova vrsta garderobe govori o opuštenom tipu djevojke koje je otvorena za komunikaciju, što je takođe vrlo privlačno.

Lavovi flertuju, Škorpijama stiže novac

Kožna jakna

Kožna jakna je uvijek bolja od bezoblične vrećaste jakne ili velikog vunenog kaputa koji izgleda kao da ste ga pozajmili od bake. Ako pitate muškarce, kožna odjeća, a posebno u crnoj boji, čini ženu zavodljivom i tajanstvenom. Kožne jakne muškarce asociraju na nešto pomalo zabranjeno, nešto divlje i razuzdano, a kad ove atribute još uparite sa lijepom ženom, jasno je što ne mogu da im odole.

(Mondo)

Recent Posts