Zavirite u dom Kendal Džener: Lajv tura kroz nezapamćeni luksuz u kome živi poznata manekenka! (VIDEO)

Manekenka je otvorila vrata svog luksuznog doma u Los Anđelesu ekipi magazina Arhitectural Digest

Jedna od članica Kardašijan klana, uspješna manekenka i foto model – Kendal Džener, pohvalila se svojom oazom u mirnom dijelu Los Anđelesa, za koju kaže da rado provodi vrijeme u njoj.

 

Za Kendal je imperativ u uređenju bilo to da se u kući osjeća spokojno i da je atmosfera umirujuća, što je, kaže – i postigla.

Zgodne crnogorske pjevačice pokazale izvajana tijela na plaži

Dizajnerski tim koji je radio enterijer za luksuznu rezidenciju koju je Kendal kupila pre oko godinu i po dana i renovirala je cijelu jednu godinu su Kejtlin i Tomi Klements, kao i čuveni dizajner Valdo Fernandez, na čiji je detalju u kući pod nazivom “škorpija“, Kendal posebno ponosna.

 

“Veoma sam zadovoljna poslom koji smo ovdje odradili. Ovo je prva kuća koju sam preuredila od početka do kraja, do poslednjeg detalja i mislim da upravo oslikava ono što sam i kakva sam ja u suštini”, objasnila je Kendal.

 

Poseban kurizitet bio je obilazak manekenkinog garderobera. Nećemo vam previše otkrivati, ali reći ćemo vam samo da, pored garederobera prepunog firmirane garderobe, koji je u zasebnoj prostoriji, manekenka ima svoju “Hana Montana” sobu i svoju “Glam” sobu.

 

Pogledajte čega u njima ima i za šta tačno služe, a ne propustite ni ostatak kuće!

(Stil.kurir.rs)

Recent Posts