Zavedite ga svojim kvalitetima

Samo zato što je on prezgodan i uspješan, i što vas je pozvao na sastanak i častio vas pićem ili vam na bilo koji drugi način dao do znanja da mu se sviđate ne znači da momentalno treba da zaboravite na svoje dostojanstvo i učinite sve što on od vas očekuje. Postavite svoje granice i dajte mu do znanja kakav ste tip žene. Ako želi ozbiljnu vezu, itekako će to cjeniti.

Zavedite ga svojim kavlitetima

Budite samo svoji

Ako u startu krenete da glumite da ste nešto što niste, vezu unaprijed osuđujete na propast. Samo je pitanje vremena kada će vaši stavovi, navike i obrasci ponašanja isplivati na površinu pa zaista nema potrebe da ih prikrivate. Budite prirodni, spontani i dosljedni sebi, takvi ćete mu se najviše svideti.

Dajte mu prostora

Važno je da se od samog početka naviknete da ne gušite jedno drugo ljubomornim ispadima, sumnjičavim pitanjima i provokacijama. Budite na oprezu kada su druge žene u pitanju, ali nemojte zaboraviti da niste vezani pupčanom vrpcom i da ne morate zajedno da provedete baš svaki slobodan trenutak. Sve dok ne izneveri vaše povjerenje nemate nikakvog razloga za brigu.

Pokažite otvoreno svoje kvalitete

Davno su prošla vremena kada su frajeri padali na žene koje su spremne da im se potčine i gledaju ih kao božanstvo. Frajeri sa kojima biste rado bili u ozbiljnoj vezi vole snažne i samosvesne žene, obrazovane, inteligentne i sposobne. Sve ono što znate i za šta se sposobni može samo da vam ide u prilog, zato se ne ustručavajte da pokažete svoje kvalitete. Očarajte ga svim raspoloživim atributima i dajte mu do znanja da vrijedite mnogo.

Izvor: Nezavisne

Recent Posts