Odbojkašice Srbije su u Ankari uz glasno pjevanje proslavile

“ZASTAVE SE NAŠE VIJU, ZA CRNU GORU I SRBIJU!” Uz ove pjesme su odbojkašice slavile evropsku titulu u Turskoj /VIDEO/

Odbojkašice Srbije su u Ankari uz glasno pjevanje proslavile novu evropsku titulu, osvojenu pobjedom u dramatičnom finalu sa Turskom rešenom posle pet setova.

Ekskluzivno za “Jutarnji program” RTS-a, naš kolega sa Javnog medijskog servisa Predrag Milinković pratio je i snimao slavlje naših šampionki po dobijanju pehara i zlatnih medalja na povratku do hotela u kome su smještene.

One su uz pjesme “Napred, plavi”, i stihove “neka naša zemlja slavi, zastave se naše viju, za Crnu Goru i Srbiju”, a naročito uz “Đurđevdan” proslavljale odbranu evropskog trona.

SRAMOTA VAS JE ŠTO IMATE NIŽEG DEČKA? Nećete se više nervirati zbog toga, ovo su SVE PREDNOSTI muškarca od kog ste VIŠI!

TIJANA JOŠ KAO DJEVOJČICA UPOZNALA SADAŠNjU CIMERKU: Najbolja na svijetu tražila sliku sa Stefanom

Podsjetimo, izabranice Zorana Tezić odbranile su titulu osvojenu pre dvije godine na kontinentalnom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji, osvojivši ukupno treće zlato za Srbiju na prevenstvima Starog kontinenta i nastavile su slavlje po dobijanju medalja i na povratku do hotela.

Srbija je šampionat završila bez ijednog poraza, a ova generacija srpskih odbojkašica igrala je finala na poslednja tri velika takmičenja – na Olimpijskim igrama (2016), Evropskom prvenstvu (2017) i Svetskom šampionatu (2018).

Nove-stare šampionke posle velike borbe i mnogo preokreta savladale su domaćina koji je imao veliku podršku sa tribina.

 

(RTS)

Recent Posts