Zaposleni iz svih sektora angažovani u berbi Vranca

Zaposleni iz svih sektora Kompanije “13. Jul Plantaže” angažovani su, vanredno, na berbi vodeće vinske sorte grožđa Vranac u vinogradu ove Kompanije.

Ova dobrovoljna akcija je uslijedila usled nedostatka dovoljnog broja sezonske radne snage, za koju su “Plantaže” raspisale oglas posredstvom Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Od Dušana Kankaraš, direktora vinogradarsko voćarske proizvodnje Kompanije “13. Jul Plantaže” saznajemo da ovogodišnji rod svih vinskih sorti pretenduje da bude rekordan i po kvalitetu i količini pa je bilo neophodno organizovati ovakvu aktivnost kako bi se pravovremeno realizovala berba.

Danas se bere sedmi million kilograma vinskog grožđdja od planiranih 19 milona kilograma, a pored iskazanog entuzijazma zaposlenih i energije koju ulažu u interesu uspješne realizacije berbe ovo je prilika da ostvare i dodatnu zaradu po obračunatom učinku u berbi.

Osjećaj da pomognu u berbi iskazali su i poslovni partneri Kompanije Plantaže iz preduzeća za prevoz “Tara trans” čiji su vlasnici, porodica Kljajević, zajedno sa zaposlenima došli u vinograd i dali doprinos u ovogodišnjoj berbi.

Podsjećamo, da je i dalje otvoren poziv Kompanija “13 jul Plantaze” za sve zainteresovane za rad na sezonskim poslovima berbe vinskog grozdja, da se jave kadrovskoj službi Kompanije na telefone: 068-069-500 i 067-877-877 gdje će dobiti sve potrebne informacije.

Recent Posts