hana olajic porto montenegro

Zanosna modna kreatorka Hana Olajić osvaja Crnu Goru

Ovih dana u smo u Crnoj Gori zatekli mladu zanosnu dizajnerku Hana Olajić, koja je za MontenegroClick u dahu ispričala:

hana olajic ribarsko selo

Voliš da dolaziš u Crnu Goru, da li je ova posjeta bila malo drugačija od ranijih?

Do sada su moje posjete Crnoj Gori bile uglavnom turisticke prirode ali ovog puta sam došla ovdje poslovno u cilju predstavljanja svog modnog brenda Hana Olajic Fashion. Uspješno je uradjena kampanja sa vašom modnom blogerkom Kanom Tomašević i fotografom Markom Gardaševićem, slike će biti prezentovane uskoro i vjerujem da će vam se svidjeti, jedna potpuno nova energija ulazi u CG sa ovim brendom. Najbitniji i prvi razlog mog dolaska je dogovor oko učešća na narednom Fashion Week-u koji je realizovan na obostrano zadovoljstvo, kao i to što  smatram da su crnogorke veoma lijepe i zgodne sa izraženim osjećajem za estetiku i uklapaju se potpuno u viziju žene brenda Hana Olajic Fashion.

hana olajic fashion 1

Koja su ti omiljena mjesta u Crnoj Gori? Koji hranu biraš i preporučuješ?

Omiljena mjesta u CG gdje rado odlazim su Perast, Ribarsko selo gdje se rado odmaram i uživam sa prijateljima, Porto Montenegro, Tramontana Uživam u morskim specijalitetima i vašem gostoprimstvu gdje god da boravim, tako da pored posla uvijek nađem vrijeme da se opustim i uživam. Volim da upoznajem ljude, da se družim, a ova posjeta je kroz posao svakako donijela mnogo kvalitetnih i uspješnih ljudi u moj zivot i srećna sam zbog toga.

Ovaj put bih preporučila najbolju krempitu na svijet, u bife Beograd u Herceg Novom na terasi sa prelijepim pogledom na more, iskrena je bila Hana Olajić.

Hana Olajić Fashion je modni brend koji je inspirisan urbanom, modernom, samostalnom djevojkom koja želi u svakoj prilici da bude primjećena, šik, drugačija, posebna, koja se grozi uniformisanosti, koja ne prati slijepo modne trendove već ih sama diktira. Pri izboru materijala se trudimo da budu prijatni za nošenje, biramo dezene i detalje koji još nisu vidjeni kod nas, sve u cilju različitosti i jasnog raspoznavanja naših modela. Pošto nam je ekstravagancija jako bitna, proces izrade je povjeren krojačima koji posjeduju veliko iskustvo i znanje. Naše modele pogledajte na instagram profilu hana_olajic_fashion.

hana olajic joca stefanovic

 									

Recent Posts