ZAKAZANA TUČA:Čitaoci i BOT-ovi 7 najgorih portala u zemlji zakazali FIGHT na čuvenom ĆEMOVSKOM POLJU!

Kako naša kuća saznaje a prenosi medijski koncern Vijesti od dobro obaviještenih izvora iz partijskog RTCG-a na Ćemovskom Polju će za par dana biti organizovana masovna tuča između čitalaca Portala Aktuelno, Analitike i CDM-a (zajedno sa Pobjedom) sa jedne i čitalaca Portala Borba, IN4S-a i Pogled-a sa druge strane.

Naime, zbog povećanog prisustva mržnje u objavama ovih nazovi medija i ogromne netrpeljivosti na nacionalnoj i vjerskoj osnovi između čitalaca koji svakodnevno komentarišu objave na ovim portalima odlučeno je da se isti pozovu na FIGHT – NIGHT za koji dan na Ćemovskom Polju i riješe sve nesuglasice koje imaju između sebe.

Svjedoci smo da su vlasnici navedenih portala prikriveni šovinisti i fašisti, a njihovi „novinari“ prenosioci zaraze.

Poznato je da su CDM, Pobjeda, Analitika i Aktuelno tri ubjedljivo najgora portala u zemlji koja promovišu na neki njima svojstven način Crnu Goru i Crnogorce te tako uz određenu dozu netrpeljivosti prema novoj vlasti stvaraju mržnju prema Srbima što se manifestuje i kontra efektom na način što i Srbi nacionalisti iz Crne Gore stvaraju mržnju prema Crnogorcima upravo zbog njihovih objava i tekstova.

Osim mim stranica i preko ovih portala se stvorila ogromna mržnja među narodom u našoj zemlji.

Sa druge strane opštepoznato je i da su Borba, IN4S i Pogled tri ubjedljivo najgora prosrpska portala u zemlji sa mentorima iz Beograda koji šire mržnju prema svemu što je Crnogorsko.U većini njihovih tekstova Crna Gora i Crnogorci se zbog DPS-a nazivaju pogrdnim imenima te kroz iste tekstove Srbi u našoj zemlji stvaraju veoma lošu sliku o Crnogorcima što se i manifestuje u komentarima na ovim portalima gdje je drastično izražen ogromni izliv mržnje.

Na Ćemovskom polju će se tog dana „probati“ na fer dvije armije čitalaca i botova, zadojenih mržnjom.Zadojenih međusobnom mržnjom jednih prema drugima.Probaće se i botovi srpske sajber vojske sa botovima depeEsa.Na fer će se oprobati „Dogodine na Lovćen“ i „Lovćenska Straža“.Velikosrbi iz DF-a i DPS patriJote imaće čast da prvi udare jedni na druge.

Ćemovsko Polje:Mjesto na kojem će se „probati“ čitaoci i BOT-ovi 6 najgorih portala za koji dan

Ko god da pobijedi u ovom susretu osoba sa prosječnim nivoOm inteligencije ispod 80 jedno je sigurno.

I dalje će čitati sranja i tekstove koje će im servirati „novinari“ fašisti kojima je umjesto ljubavi mržnja pokretač svega u životu.

(kontratimcetinje)

Recent Posts