Yousef ispunio očekivanja u Maximusu

Petak veče u Kotoru protekao je tiho, onako kako smo to poslednjih godina i navikli kada je drevni grad u pitanju. Ali u trenutku kada pepeljuga izgubi cipelicu, i zagazimo krupnim koracima u grozničavu subotu, počinje žurka u zidinama grada u slavu umjetnika koji već godinama njeguje i stvara elektronski zvuk za obožavatelje širom svijeta.

Prvi nastup u Crnoj Gori i prva posjeta drevnom gradu učinila je da umjetnik svjetskih razmjera ponese samo lijepe utiske u koferu punom višegodišnjih iskustava.

Savršen warm up set za party u Maximusu napravio je Millok provozavši posjetioce kotorskog kluba kroz ambijentalni afro zvuk i ritam, da bi, zadovoljan onim što čuje i vidi, Yousef uplovio u noć nastavivši u ritmu koji je u elektronsku kraljicu donio talentovani umjetnik iz Ulcinja. U trenutku kada hedlajner dovede party do usijanja, na scenu stupa Proximus koji svojim snažnim setom drži posjetioce rasplesanima do samog kraja partija koji će nam, po svemu sudeći, još dugo ostati u sjećanju.

Crnogorski umjetnici još jednom su zasijali pod svijetlima reflektora elektronske katedrale, a sigurni smo da na njihovu muziku i vještinu miksanja niko nije ostao ravnodušan.

Yousef je umjetnik koji nastavlja da se razvija sa savršenom lakoćom. Novi zvuci, novi razvoj i nove granice – malo je onih koji balansiraju muzičku zrelost tako energično i elokventno. Nastupajući širom planete stekao je svjetsku slavu, a prema mnogim kritičarima uzdigao je elektronsku scenu na viši nivo, čemu svjedoče i njegovi nastupi šriom svijeta.

Maximus se još jednom pokazao kao idealna party zona za sve one koje ujedinjuje ono što je jedinstveno u cijelom svijetu – muzika.

Moćan ritam, zavodljive melodije, vještina miksanja ali i talenat vještog opipavanja pulsa publike, te  raspoloženi posjetioci kluba recept su za savršen party u Kotoru.

 

VIDEO:

Recent Posts