VRELO NA JADRANU! Seks usred dana na plaži, NISU HTJELI DA PRESTANU (VIDEO)

Usred dana, uz samu stazu za šetanje i naočigled mnogih prolaznika, mladi par se u nedjelju prepustio strastima na Zrću u Hrvatskoj ispred kluba Noa.

Nije ih omeo ni glasan smijeh svih koji su ih vidjeli, niti oštro i vrelo kamenje na kojem su razmjenjivali uzavrele strasti, prenosi portal 24sata.hr

– To je bilo oko 16 sati. Ljetujem tu godinama. Na sreću, ovo nije mjesto na koje dolaze roditelji sa djecom, pa se niko nije šokirao. Nije svakodnevni prizor, ali toga ima baš dosta, izjavio je očevidac koji je snimio sporni video snimak.

LUKA JE PRVI PUT SA DRUŠTVOM NA MORU: “Javljanje” mami je odusevio sve! (FOTO)

Na kraj im je stao tek čovjek zaposlen u obezbjeđenju kluba pred kojim su upražnjavali seksualne odnose. Smireno se spustio do njih, mladića je nekoliko puta šutnuo u donji dio leđa, ali on nije odustajao. Kad je shvatio da ne staju, onda je momak iz obezbjeđenja povukao muškarca za uvo, da bi mu zatim lupio i šamar.

– Tek su se tad razdvojili. Nisam baš očekivao da će ga vući za uši i lupati nogom, mislio sam da će ga mirno upozoriti. Ipak, samo ih je otjerao sa plaže, nije zvao policiju, rekao je očevidac na kraju svoje izjave.

Seksali se na Zrću usred dana! Iz strastvenog klinča razdvojio ih zaštitar kluba

Seksali se na Zrću usred dana! Iz strastvenog klinča razdvojio ih zaštitar klubaViše na http://bit.ly/2MmkFPa

Gepostet von 24sata am Montag, 13. August 2018

(24.hr)

Recent Posts