Voditelj žestoko ponizio koleginicu pred milionima gledalaca

Nije nepoznato da zarad gledanosti voditelji televizijskih emisija često rade stvari koje bi im donijele gledanost, ali ponekad baš umiju da pretjeraju. Takva situacija dogodila se u Španiji.

Ma koliko god da ste navikli na njih, kamere umiju da utiču na koncentraciju novinara i da stvore neprijatnosti poput one kada je Rada Đurić napravila gaf o kojem je pričala Srbija. Međutim, kada se “gafovi” ciljano jure, onda to više nema blage veze sa novinarstvom. Barem ne onim profesionalnim.

Scena iz španske emisije „Popodne, sada i ovde” obišla je svijet, a širom Španije izazvala salve besa. Voditelj Huan Medio u emisiji koja se emitovala uživo makazama je isjekao haljinu svoje koleginice i to tako da je publika mogla da vidi njen donji veš.

Na početku je delovalo kao šala. Huan je mahao makazama, Eva se smijala, a potom je zaista počeo da sječe haljinu. Na kratko Eva je stala, svjesna da je snimaju kamere i vjerovatno uvjerena da će se sve završiti sa jednim ili dva reza, ali Huanu to nije bilo dovoljno.

Kada je shvatila da nije šala i da će vjerovatno ostati bez donjeg dijela haljine, voditeljka je počela da se brani i bježi po studiju, dok su šokirani gosti i publika koja je prisustvovala snimanju posmatrali šta se dešava.

Svadba Šabovića odjeknula društvenim mrežema: Koristili smo samo manevarsku municiju

Huan je sjekao sve više i više, a kako Eva nije mogla da se odbrani publika je na kratko videla i njen veš, pe nego što je voditeljka uspjela da se pokrije sakoom. Prišla joj je jedna od djevojaka koja radi iza kamere i pomogla joj se se skloni iza scenografije.

Snimak je podigao veliku buru u Španiji, a mišljenja su različita. Javnost se obrušila na voditelja, nazivajći njegov smisao za humor sinonimom za mačizam i ponižavanje, uz optužbe za napad na žene i zahteve da dobije otkaz.

U svoju odbranu, Medio je rekao da je makazama isjekao haljinu svoje koleginice da bi joj se osvijetio za nešto slično što je ona njemu uradila.

Nakon bure koja se podigla, izvinjenja televizije na kojoj se program emituje, oglasila se sama Eva koja je rekla da je navodno znala za “šalu”.

(Noizz.rs)

Recent Posts