Vlado Beauty Bar

Vlado Beauty Bar otvoren u The Capital Plazi

Nakon izuzetnog uspjeha u salonu u Porto Montenegru, Vlado BeutyBar otvoren i u The Capital Plaza-i: PRVI BEAUTY BAR U CRNOJ GORI

Nakon više od 5 godina uspješnog rada u svom salonu u Porto Montenegru, Vladimir Joksimović, vlasnik Vlado Hair Design Studio-a u Porto Montenegru u Tivtu otvorio je svoj Beauty Bar u Podgorici, u The Capital Plaza-i.

Vlado Beauty Bar predstavlja veoma urbani salon ljepote sa 6 soba za tretmane: masaže, tretmane kože, stanice za manikir i pedikir, i brojne druge sadržaje. Kada klijent završi sa svim željenim tretmanima,  odlično edukovan frizer se brine za ljepotu i njegu kose, a 2 šminkera su na raspolaganju damama kao višnja na šlagu – tim koji će bez sumnje uljepšati dan svakog klijenta i učiniti sve da pokaže njenu ili njegovu istinsku ljepotu.

„Uz veliku pomoć Porto Montenegro tima, doživjeli smo veliki uspjeh u Tivtu, pozicionirajući se kao internacionalni servis sa pet zvjezdica, kako za lokalne klijente, tako i za međunarodne goste i prijatelje iz svih krajeva svijeta. Izgradili smo izuzetan tim profesionalaca koji dijeli moju ličnu strast i viziju. Upravo uz tu strast, Kreirali smo novi koncept – Vlado Beauty Bar u The Capital Plazi u Podgorici. Sa novim, usavršenim konceptom pristupa ljepoti, osnivamo jednistveni beauty bar sa izuzetnim nizom servisa za klijente iz Glavnog grada Crne Gore, i šire.“ istakao je na otvaranju Beauty Bar-a vlasnik, Vladimir Joksimović.

„Svoj rad na kruzerima širom svijeta četiri godine, smatram najboljim iskustvom u mojim dvadesetim godinama. Trinaest brodova kasnije, spa biznis me poveo u Sjevernu Ameriku,  gdje sam proveo četiri godine, usavršavajući se u spa menadžmentu. Nekoliko godina kasnije, odlučio sam da osnujem sopstveni biznis. Tako je nastao brend pod imenom Vlado Hair Design u Porto Montenegru.“, dodaje on.

Glavni cilj tima Vlado Beauty Bar-a je da intustriju ljepote podignu na potpuno novi nivo, da budu sigirni da imaju najbolji, izuzetno edukovan tim, stručne konsultante iz industrije ljepote, a da svi zajedno primjenjuju najnovije standarde edukacije i znanja.

Recent Posts