vladana vucinic

Vladana počela snimanje simfonijske verzije spota za Eurosong

Crnogorska predstavnica na 66. Evroviziji u Torinu 12. maja, Vladana nakon niza medjunarodnih aktivnosti vratila se u Crnu Goru i od danas kreće sa snimanjem spota.  Predvidjeno je  da snimanje spota traje dva dana, počinje danas hotelu “Avala resort&villas” u Budvi, a drugi dan snimanja je u  Hotelu „Bianca Resort & SPA“ u Kolašinu.

Režiser je Gojko Berkuljan, u produkciji RTCG-a. Naziv pjesme je  “Respira”, muzika –  Vladana i Darko Dimitrov, tekst je napisala Nataša Latković, a aranžman za orkestar koji će pratiti Vladanu uradio je Aleksandar Saša Tamindžić.

To je simfonijska verzija pjesme na italijanskom jeziku koja će nas predstavljati na Evroviziji. Očekuje se da će premijera biti 4.aprila na sajtu Eurovision TV.

Vladana je na prethodnoj Press konferenciji već najavila snimanje ove verzije pjesme na italijanskom jeziku. Vladana je tada, na interesovanje novinara, pojasnila da je “Breathe” nastala, spontano, u jednom teškom emotivnom momentu a da je inače tada: razmišljala, pisala tekst i komponovala pjesmu na engleskom i da čitavi život prosto sluša muziku na tom jeziku a da naravno nema nikakav problem sa našim jezikom.

Naša publika je jako pozitivno reagovala na ovu pjesmu i shvatila suštinu nastanka Vladanine pjesme koja će nas predstavljati na Evroviziji.

U poslednje vrijeme raspored je bio jako gust i uključivao je mnogo putovanja i raznih aktivnosti za adekvatnu pripremu predstavljanja Crne Gore na muzičkom spektaklu u Torinu. Ulažemo jako mnogo truda svjesni odgovornosti i časti koju imamo i stoga gledamo da svaki minut bude ispunjen nekom dodatnom promotivnom nijansom ili poboljšanju svakog aspekta našeg nastupa. Slijedi nam sada dvodnevno snimanje spota, na italijanskom jeziku, i radi se o jako kvalitetnom timu pa bez treme ulazimo i u taj dio projekta. Naravno, tu je i ključna podrška RTCG kao nosioca projekta a kao što sam ranije pomenula razumijevanje za naš projekat su podrškom pokazali i Svjetska zdravstvena organizacija ali i kompanija u čijem su vlasništvu “Avala” i “Bjanka” «Beppler&Jacobson Montenegro» i njen izvršni direktor Nikola Kasalo. Dobijamo sa svake strane od publike jako pozitivne reakcije i podršku – mnogo nam to znači i jako sam zahvalna na tome” – zaključuje Vladana.

 

Recent Posts