VJENČALI SE U LIMUZINI, A SLAVILI DANIMA U PARIZU Sanja Marinković posle 10 godina podnijela papire za RAZVOD! Evo šta kaže

Poslije deset godina braka nekadašnji partneri Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin shvatili su da liubav više ne stanuje na njihovoj adresi, te su podnijeli papire za razvod braka.

Medutim, to ih ne sprečava da budu u dobrim odnosim, pa se do detalja dogovaraju oko odgajanja sina Strahinje. Vec mjesecima Sanja živi sa sinom Strahinjom, dok se njen još uvek zakoniti suprug odselio iz njihovog stana. Shvatili su da se posle mnogo godina njihova razmišljanja i stavovi razlikuju.

Razgovarali su o svemu i shvatili da je najbolje rešenje da se u miru raziđu, te da svako krene svojim putem. Nakon što su se do detalja dogovorili oko svih stvari, Sanja je ostala da stanuje u njenom stanu, dok se Aleksandar preselio na drugu adresu. Trenutno su papri na sudu, a svako od njih uživa u svom životu.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

– Sanja je nedavno boravila u Rovinju gdje je sa sinom i njegovim drugovima uživala u čarima ovog grada. Sa druge strane dogovaraju se oko svih detalja kada je riječ o tome kako će i sa kim njihov sin provoditi vrijeme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila kako bi se posvjetila brojnim projektima-  otkriva izvor blizak voditeljki.

– Oduvijek sam vjerovala da je rastanak lijek kada ljubav počne da blijedi, a ne brak i i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cijenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne žIvi na istoj adresi –  kratko je u SMS poruci izjavila voditelika o razvodu.

Podsjetimo, Sanja i Aleksandar imali su jedno od najzanimljivijih vjenčanja na javnoj sceni. Naime, 2011. godine, kada su odlučili da ozakone vezu, Aleksandar je preuzeo na sebe kompletnu organizaciju vjenčanja. Par se venčao u limuzini dok su se vozili ka aerodromu. Sanja nije nosila vjenčanicu, već je odabrala elegantnu crvenu haljinu, a njen muž nosio je tamnoplavi sako i sive pantalone. Posle vjenčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama  otputovali su  Pariz. “Svadbeni vikend” trajao je nekoliko dana, a sve vrijeme su slavili lijep dogadaj. Odlazili su na večere i u pabove, a posle slavlja, vratili su se u Beograd.

FOTO: PRINTSCREEN TV PINK

Kurir.rs/blic

 

Recent Posts