Viktorija Bekam napravila farmerice za kojima je poludeo ceo svijet: Udobne, stoje svakoj ženi! (FOTO)

U Londonu se ovih dana održala Nedelja mode, a u skladu sa cijelom godinom, većina revija i kolekcija prikazuje se digitalno. Dizajnerka Viktorija Bekam planirala je da bude domaćin male salonske modne revije za 15 ljudi, međutim, otkazala je u poslednjem trenutku. Umjesto toga, juče je na svom Instagram nalogu podijelila video slike svoje nove kolekcije S/S 21.

 

Ova kolekcija je sprovedena u delo za vreme karantina i sastoji se od ukupno 20 modela, duplo manje u poređenju sa 40-ak prikazanih prošle sezone. Fokus je na osnovnim elementima samog brenda: prelepim jednostavnim haljinama, prevelikim košuljama i elegantnom, klasičnom kroju. Boje su birane tako da dodaju živost, pa nijansa jorgovanalimuna i prozirno zelena razbijaju klasičnu paletu crne, bele, oker i mornarsko plave.

https://www.instagram.com/p/CFdeYUBnu9f/

Kako je i sama rekla, inspiraciju za boje koje vidimo na njenim novim kreacijama Viktorija Bekam pronašla je u kuhinji. Ona je za Gardijan objasnila da je „bila inspirsana hranom koju je njen suprug, bivši fudbaler Dejvid Bekam, često spremao u karantinu.”

https://www.instagram.com/p/CFZ1AqfpppS/

Pored same kolekcije ljubiteljima lika i djela kreatorke zapalo je u oči i ono u čemu je Viktorija odlučila da se pokloni na “modnoj pisti”. Naime, ona je na Instagramu podijelila i porodičnu fotografiju, sliku svoje jedine publike ove godine: supruga i djece, gdje je vidimo obučenu u novom trendu farmerki.

Ove ljepršave pantalone visokog struka vuku se po podu i skrivaju visinu potpetica.

 

Viktorija je upravo farmerke ubacila u svoju glavnu kolekciju baš zbog toga što je modni izbor svih nas (ove godine) postao ležerniji.

 

– Živela sam u vintidž farmerkama ceo karantin. Ali, znajte da nikada nisam poklekla i ponela helanke ili trenerku, osim u teretani – poručila je gospođa Bekam i rekla par riječi o svom dizajnu.

 

– Kolekcija je jednostavna, sa fokusom na ljepršavim siluetama, ležernijim krojevima pogodnim za posao.

 

– Porubi su duži, manje strogi i lakši za uklapanje. Reč je o pravoj funkcionalnoj garderobi. Ova kolekcija je napravljena za realan, svakodnevni život. Ona je san, inspirisan javom – zaključila je Viktorija.

 

Pogledajte kako izgledaju farmerke o kojima se priča i koje ćemo uskoro 100% svi nositi.

https://www.instagram.com/p/CFZeRD3JmR0/

(Stil.kurir.rs)

Recent Posts