Helena Seger i zlatan

VIDJELA SAM SAMO NJEGOV VELIKI NOS I ZLATAN SAT! BILA SAM BESNA JER JE FERARIJEM ZAGRADIO MOJ MERCEDES! Zlatanova Helena nije obična žena fudbalera: 11 GODINA JE STARIJA od Ibre, ne slika se za Instagram i ne ide polugola!

Helena Seger, supruga proslavljenog napadača Zlatana Ibrahimovića, nimalo ne liči na klasične žene fudbalera koje svakodnevno viđamo na društvenim mrežama.

Helena Seger je 11 godina starija od Zlatana. Ona je uspješna preduzetnica i mnogi smatraju da je zaslužna za Ibrahimovićeve sjajne investicije, koje su ga učinile jednim od najbogatijih sportista na svijetu.

FOTO: PROFIMEDIA

 

Ova zgodna plavuša ne voli da se eksponira u medijima, ne objavljuje na društvene mreže provokativne fotografije sa luksuznih destinacija, ne hvali se novim skupocenim krpicama, cipelama, torbama… a na mečeve svog dragog dolazi da navija, a ne da bude u centru pažnje.

FOTO: PROFIMEDIA

 

Kada je upoznala Ibrahimovića već je bila ostvarena, uspešna žena. Imala je karijeru i sjajan posao.

FOTO: PROFIMEDIA

 

Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim “ferarijem” moj “mercedes”, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidjelo.

HRVATSKI MEDIJI PRENOSE KOMENTAR NAŠEG NOVINARA: “Ko bi normalan birao Hrvatsku? Od sadržaja imaš kamen i more”

FOTO: PROFIMEDIA

 

Helena i Zlatan su zajedno 14 godina i imaju dva sina.

FOTO: PROFIMEDIA

 

Ova atraktivna plavuša ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motoru i gotovo nikada ne daje intervjue.

FOTO: PROFIMEDIA

 

Kurir sport

 

 

Recent Posts