VIDEO: “Večeras je Podgorica POBIJEDILA”: Pogledajte kako su Nemanja i Danijel ODUŠEVILI žiri

Veličanstveni duel koji je otvorio večerašnju emisiju odigrao se između dva Crnogorca, Podgoričanina, i to Nemanje Petrovića (26) Jeleninog kandidata i Danijel Đukića (25) iz Milijevog tima.

Nemanja nam se predstavio pjesmama ”Adio” od Kneza i ”Ko ti to grize obraze” Tošea Proeskog, dok je Danijel pjevao pjesme ”Nijedne usne se ne ljube same” od Džeja i ”Tako je suđeno” Rođe Raičevića.

Rezultat ovog duela bio je šest naspram pet glasova u korist Jeleninog kandidata Nemanje, mada su oba kandidata prošla direktno dalje.

– Nemanja za razliku od prošlog kruga kad sam te grdila, večeras si bio odličan. Bio je falš u drugoj pjesmi ali u odnosu na prošli krug, jako si bio dobar pa me zanima šta se desilo? – pitala je Marija Šerifović. Takmičar je objasnio da je vrijedno radio sa JK i Mirom Škorić – Imali smo malo vremena ali je dobro ispalo.

Mraija se zatim nadovezala na drugog kandidata pa istakla da ju njegovo pjevanje nije uznemiravalo što je najbitnije – Jako lijepo, prijatno. Baš me je tvoj glas podsjetio na Rođu, pa sam se pitala da li si namjerno tako namjestio. Baš si osvježenje.

– Nemanja odradio si posao za 10. Lijepo si stilizovan, šara legla, ništa ne strči, dužina sve kako treba – našalio se Bosanac, a onda se prebacio na Danijela – Prelijepo iznenađenje sa drugom pjesmom, da je meni bilo veselo iako je tužna pjesma. Staling divan, šmekerski. Bravo, moderno i izazovno.

Đorđe jedini nije dao drugom kandidatu glas a iako je želio to da učini na kraju nastupa, vremena je previše prošlo – Htio sam naknadno ali mislim da je i ovo okej jer je Nemanja bio dominantniji. Rođa te je izvukao, kandidat broj dva, meni Džej nije legao. Nemanja, batina je iz raja izašla. Ti u prošlom krugu i ti sad nemaju veze jedan sa drugim, a sjećaš se kako si se oburkao tada. Svaka čast nastavi tako.

Ana i Snežana su bile slično mišljenja kao i ostatak žirija, a Viki je dobila priliku da komentariše posljednja – Najslađe za kraj – našalio se Saša a pjevačica mu je odbrusila- Ma da, Viki posljednja kad ostali već sve kažu, i sad ja treba da izmislim toplu vodu – odgovorila mu je Violeta a onda je Popović poentirao – Sljedeći par komentarišeš prva, da vidimo tu toplu vodu.

Kako su svi članovi žirija, osim Jelene, nosili majice sa likom Saše Popovića a sa natpisom ”Grandfather” kao pandan na film ”Kum”, diva se oglasila – Kako se vidi da sam ja najbolji đak jer jedina ne moram da nosim majicu, a ovi moraju da se šlihtaju razrednom starešini – rekla je Jelena a zatim se obratila kandidatima  Danijele bilo je neke magije kod tebe, ali se nadam da ćemo čuti i neku drugu muziku od tebe. Što se tiče mog Nemanje, on je prošlu put ispao pa je vraćen, jer se malo kur*io. A žiri to ne voli, no dobro, sada je nagrađen sa 6 glasova, jer je on jedna od najboljih pjevača ovde.

Mili je imao smao jednu rečenicu, kojom je završen ovaj nastup – Bravo, večeras je Podgorica pobijedila!

Njihove nastupe možete pogledati od 6:18 minuta: 

(grand.online)

Recent Posts