VIDEO: Napravile ŠOU u “Zvezdama Granda”: Kad Nikšićanka i Baranka ZAPJEVAJU to izgleda OVAKO

Posljednji duel bio je između Almira Delića (34) iz Maglaja koji je imao gostujućeg mentora Sašu Matića i Anđele Tomić (18) iz Nikšiča koja je bila pod mentorstvom Jelene Karleuše.

Almir je odabrao pesme ”Zlatne strune” Halida Bešlića i ”Kafanica laganica” Semira Cerića Koke-a, dok je Anđela pjevala ”Dve muzike” Indire Radić i ‘‘Sitnije Cile” Lepe Brene.

Ovaj par napravio je u studiju samo takvu atmosferu! Žiri je bio na nogama, igralo se i pjevalo uz pjesme kandidata, a Anđela je uz pesmu ”Cile sitnije” digla nogu na koljeno Saše Popovića koji je klečao ispred nje.

Žiri je rekao da su oboje bili besprekorni, te su dobili po 5 glasova i otišli direktno dalje, uz samo jedan komentar- Ćao, doviđenja! Ovo su ”Zvezde Granda”!

Foto: Screenshot YouTube/Zvezde Granda

Pretposljednji par su činile su dvije devojke, Tea Šufta (28) iz Bara čija je mentorka bila Jelena Karleuša i Vanja Knežević (18) iz Banje Luke koja je bila pod mentorstvom Marije Šerifović.

Tea nam se predstavila pjesmama ”Deo prošlosti” Marije Šerifović i ”Dan D” Nine Badrić, dok je Vanja pjevala ”Ima nešto u tom što me nećeš” Željka Joksimovića i ”Kazuj krčmo džerimo” Usnije Redžepove.

Rezultat ovog duela bio je 3:3 što znači da su obje djevojke osvojile priliku da se bore u baražu, međutim, obje su prošle direktno dalje kada je Saša Popović najavio da nema baraža.

Foto: Screenshot YouTube/Zvezde Granda

Viki nije dala nijedan glas, jer su joj obje takmičarke bile onako- Prva kandidatkinja, prva pjesma lijepa, druga užas, samo takvi falševi.

Đorđe David se donekle složio s Viki- Tea ima super mušku energiju ali mora da se radi. A Vanja nije imala energije, i zvučala si kao da su ti sve lađe potonule.

-Tea meni se od svega najviše sviđa tvoje ime i prezime. Lako se pamti, a što se tiče pjesama, zaboravi da pjevaš Mariju i Ninu. Treba da težiš da pjevaš kao one ali u ovoj fazi ne – bila je jasna Bekuta.

-To je sve bilo zagušeno Tea, tekst nerazuman, bila si niska, sve zgužvano. Postoje samo elementi koji pokazuju da znaš da pjevaš, ali ove pjesme ne valjaju dvije pare. Što se tiče Vanje, prvo, pjesma prva donja laga nije obrađena, daviš se u visini, nemaš pojma – rekao je Bosanac uz obrazloženje da su to razlozi što im nije dao glas – Snosim odgovornost za izjavu da nećete napredovati u Grandu.

-Niste dale svoj maksimum ali pao mi je kamen sa srca što ste otišle u četvrti krug, jer bilo bi pitanje šta bi bilo sa vama u baražu- izjavila je Marija.

-Mi kao da nismo bili u istoj prostoriji. Tea, bilo mi je lijepo da te slušam – rekla je JK pa dodala – Ono što ti imaš su strast i emocija. A ova mala sa 18 godina, vanserijski talenat. To nije bilo mlako nego mlado.

TEIN NASTUP MOŽETE POGLEDATI OD 2:17:28, a ANĐELIN OD 2:38:51:

(grand.online)

Recent Posts