zadatak

Video koji pokazuje koliko je teška akcija spašavanja dječaka na Tajlandu

!HÉROES DE VERDAD! Miren las condiciones extremas por las que deben pasar quienes se aventuran a meterse dentro de estas cavernas. Las cuevas son estrechas, obscuras, tenebrosas. Sin duda quienes hacen rescates similares son héroes de carne y hueso. Este video no corresponde al rescate de #Tailandia pero muestra cómo es la realidad dentro de estos rincones de la tierra. #Tailandia #thailandrescue #thailand #thailandkids #tailandia #rescatetailandia #thailandcaverescuemission

Gepostet von Galo Arellano am Sonntag, 8. Juli 2018

Spasioci na Tajlandu imaju jako težak zadatak ispred sebe – uske i mračne tunele kroz koje moraju da se provuku samo da bi stigli do dječaka zarobljenih u pećini. Povratak je još teži, a ovaj video najboilje pokazuje koliko je opasan put do površine.

Sad nam je jasno kakva je majka Ana Ivanović

Ne samo da moraju sami ponovo da se provlače kroz mutnu vodu i nepristupačan teren, već moraju na površinu da izvuku dječake koji ne znaju da plivaju.

Kroz ove tunele ronioci dječake vode ka površini vezane konopcima. Za sada njih osmorica uspješno su izvedeni na površinu, a u pećini je postalo još četiri dječaka i njihov trener.

Akcija spasavanja najverovatnije trajaće i sjutra, što zavisi od brzine kojom budu izvačili dječake. Spasioci se trkaju i sa kišom i sa mrakom.

Recent Posts