(VIDEO, FOTO) SJAJ, LUKSUZ I RASKOŠ PRŠTE NA SVE STRANE: Zavirite u skupocene domove Ronalda, Mesija, Runija…

Mnoge fudbalske zvijezde su odlučile da svoje ogromne zarade ulože u nekretnine. Zastaće vam dah kada vidite neke od najvrednijih vila fudbalera.

Kristijano Ronaldo ima kuću u elitnom delu Madrida. Kuća ima 8.600 kvadratnih metara. Poseduje sedam spavaćih soba, mali fudbalski teren, sobu za trofeje, bazen… Kuća je vrijedna osam miliona evra.

Zvijezda Barselone Leo Mesi prošle godine je pazario vilu za 6,2 miliona evra u prestonici Katalonije. Kuća je neobičnog dizajna i posjeduje ogroman bazen. Danas vrijedi oko 10 miliona evra.

Frenk Lampard je 2004. godine je za četiri miliona funti kupio kuću u Ešeru sa bivšom vjerenicom Elen Rivas. Kada se par 2012. rastao, Lampard je odlučio da je proda za sedam miliona funti. Kako nije bilo zainteresovanih kupaca, slavni fudbaler je počeo da izdaje vilu za 9.000 funti mjesečno.

Kuća posjeduje šest spavaćih soba, tri garaže, saunu, teniski teren, bazen…

Džon Teri posjeduje vilu čija vrijednost je procjenjena na sedam i po miliona funti.
Teri je 2014. godine kupio kuću za 4,35 miliona funti. Kuća ima sedam spavaćih soba, šest kupatila, četiri gostinjske sobe.
Zanimljivo, vila je često na meti lopova. Jednom su Terija provalnici olakšali za 400.000 funti.

Vejn Runi je u Češiru izgradio vilu u koju je uložio čak 20 miliona funti. Podeljena je na tri dijela, ima pet spavaćih soba, bazen, bioskop…

(VIDEO) ZALEĐENA AMERIKA, AUSTRALIJA GORI, U SAHARI SNIJEG, A KOD NAS PROLJEĆE: Evo šta se zapravo događa sa planetom!

Najvredniju kuću od svih fudbalera ima Dejvid Bekam koji je 2013. godine kupio prelijepu vilu u Londonu za 31,5 milion funti. Njena vrijednost danas je oko 40 miliona.

(Kurir.rs)

Recent Posts