Veza sa istim znakom: Gdje su dva Lava tu je krv do koljena, Rakovima teku med i mlijeko

Ljubavna veza sa istim horoskopskim znakom može biti komplikovana, budući da u nekim momentima partner može biti kao ogledalo za sve naše vrline i mane… Dva Raka mogu biti dobra kombinacija, ali takođe mogu izluditi jedno drugo svojim promjenama raspoloženja. Vodolije međusobno mogu biti najbolji prijatelji, ali mogu ostati toliko nedodirljive, da se dešava da se istinska strast nikada ne probudi. A Lavovi? Oboje žele da budu u centru pažnje, pa takve situacije često ne izlaze na dobro.
Štam vam je horoskop spremio za Dan zaljubljenih?

Ljubav sa istim horoskopskim znakom, da – ne? Foto: Profimedia.rs

Dva Ovna

Ovo može biti teška kombinacija. Oboje ste “usijane glave”, želite da sve bude po vašem, a kada nešto pođe po zlu, volite da okrivite druge. S druge strane, dva ovna međusobno dopunjuju svoje strasti i zajedno se dosta zabavljaju. Fer odnosi su ključ za uspjeh ljubavne veze između dva Ovna, iako će uvijek postojati međusobne “borbe”. Vaš moto treba da bude “Nikad ne idite ljuti u krevet”.

Dva Bika

Bik je tvrdoglav, uvijek usmeren na ono što on želi. Ukoliko ste i vi usmjereni na to isto, odlično! Ukoliko niste, a želite da vam veza uspije, oboje biste morali da proširite svoje vidike, što ne bi bilo lako ni za jedno od vas dvoje. Glavni problem je u tome što ste oboje strastveni u vezi svojih ideja i mišljenja, pa ukoliko je jedno od vas dvoje konzervativno, a drugo liberalno, u velikom ste problemu. Jedino sport i senzualna zabava mogu da vas održe zajedno.

Dva Blizanca

Blizanci nikada nisu dosadni jedni drugima. Zapravo, tu se možda radi o previše nepredvidivosti koja postoji. Jedno od vas dvoje moraće da bude „stabilno” u vezi i da brine o domu, a ukoliko se to ne dogodi ubrzo, male su šanse da ćete ostati zajedno dovoljno dugo da se razviju duboke emocije. S druge strane, pozitivna strana veze dva Blizanca jeste što zajedno možete razgovarati o svemu i uživati u društvenom životu.

Dva Raka

Ovo je jedna od najboljih kombinacija kada je reč o vezama između istih znakova. Oboje volite da njegujete jedno drugo i da se mazite kod kuće. Ali, najveća mana u ljubavnom odnosu dva Raka jeste da kada naučite da tolerišete promenljivo raspoloženje druge strane i da ih ne shvatate lično, vaša “majčinska” tendencija koju oboje posjedujete može da vam uništi seksualni život.

Dva Lava

Ljubavna veza između dva Lava je prilično nestabilna kombinacija. Lav voli veliku količinu pažnje, a kada je ne dobije, u stanju je da se naljuti, pa ga druga strana mora razvedravati i činiti da se osjeća posebno. Ukoliko je vaš partner takođe Lav, pa ima sve ove osobine isto kao i vi, dešava se da nijedno neće da popusti. Strast između vas je velika, što je odlično kada je u pitanju seks, ali pripazite da ne kažete nešto pogrešno u vrtlogu strasti, što može napraviti fatalnu štetu vašoj vezi. Međusobno poštovanje je ključ da zajednica dva Lava opstane.

Dvije Djevice

Ukoliko ste oboje posvećeni višim ciljevima – brizi o bolesnima ili službi, ovo može biti rajska kombinacija. Samo ne pokušavajte da se dokazujete svojoj drugoj polovini ili da kritikujete njegovo ponašanje, jer će vam to uništiti strast. Previše analiziranja može potpuno ugasiti vezu…

Dvije Vage

Ovo može biti zajednica puna ljubavi, jer ste oboje okrenuti udovoljavanju svom partneru i održavanju balansa i pravičnosti u odnosu. Međutim, opasnost se krije u tome što ostajete previše površni: projektujete predivnu sliku savršene ljubavi, dok vaša ozlojeđenost ostaje ispod površine. Moraćete malo produbiti vezu kako biste iskoristili pun potencijal koji ona posjeduje.

Dvije Škorpije

Strast, opasnost, intrige… Dvije Škorpije imaju sve! Možda i previše. Povjerenje je ključno da bi veza između dve Škorpije opstala. Ukoliko jedan ili oba partnera imaju sklonosti prema ljubomori ili sumnji, pripremite se za ludu vožnju! U ovoj kombinaciji, najvažnije je da dijelite međusobno svoja najdublja osjećanja, ali ne treba svakodnevno puniti partneru glavu sa tim, kako ne biste podstakli ozlojeđenost druge strane.

Dva Strijelca

Evo jedne zabavne kombinacije. Vi zajedno radite ono što vam srce želi. Vaša jaka ubeđenja mogu da vode do diskusija na duhovnom nivou, ali oboje prihvatate mišljenje druge strane. Pravi problemi javljaju se u momentu kada jedno od vas poželi da se obaveže, a drugo ipak voli svoju slobodu. Duhovna veza vas drži zajedno.

Dva Jarca

Možda ne mislite da je ovo neki dobar, romantičan spoj, budući da ste oboje teški realisti. Vaša praktična priroda dozvoljava da cijenite prirodu druge osobe, ali bez iluzija. U ovakvoj vezi, možete biti ono što zaista jeste, samo nemojte dozvoliti vašim ambicijama ili potrebi za statusom da uzmu prioritet u odnosu na njegovanje porodičnog života.

Dvije Vodolije

Vodolije odlikuje otvorenost u mišljenju i tolerancija, pa čak i uživanje u tuđoj ekscentričnosti. Dvije Vodolije lako postaju najbolji prijatelji, ali na emotivnom polju, ovaj spoj nije baš idealan. Obje Vodolije mogu biti stidljive kada je riječ o priznavanju osjećanja, kao i prelazak na ozbiljne veze. Kako biste sačuvali strast, moraćete da napustite svoju zonu udobnosti i probate nešto novo.

Dvije Ribe

Ribe su vječiti sanjari, što u ljubavnoj kombinaciji radi i za vas i protiv vas. Oboje možete beskrajno plutati oko svoje fantazije, ali nikada ne spustiti sidro u sigurnu realnost. Pripadate osobama koje “stalno nose ružičaste naočare”, što zapravo znači da vaša druga polovina “ne može ništa da uradi pogrešno”, što je dobro, osim ukoliko ta osoba ima ozbiljan problem, a ne samo nespretnost. Morate pronaći treće lice da biste sredili finansije.

Izvor: 24sata.rs

Recent Posts