skorpija

Veliki horoskop za 2016: Škorpije okreću novi list i počinju da uživaju punim plućima

Škorpijama će 2016 godina biti u znaku dostignuća na ličnom planu. Napravićete neophodne promjene i krenuti naprijed, tako da ćete u životu uživati punim plućima.

U drugoj polovini 2016. godine naći ćete se pred ozbiljnim izazovima, pa ćete poslije detaljne analize donijeti veoma bitne odluke. Naporno ćete raditi pa će vam se ponekad činiti da nemate dovoljno vremena za ostale stvari u životu.

Veliki horoskop za 2016: Jarčevi će zaboraviti prethodne veze i napokon pronaći pravu ljubav

Ljubav

U vašem emotivnom životu će biti značajnijih promjena u periodu između februara i maja, kada ćete morati da preuzmete odgovornost za predstojeću situaciju.

U drugoj polovini 2016. godine budite strpljiviji, ali to ne znači da treba da odustanete od svojih zamisli, jer vas očekuje period ispunjen strašću.

Posao

Ne namećite svoje ideje preko saradnika, već se više fokusirajte na to kako međusobno sarađujete. Kako biste unaprijedili svoja znanja i vještine, pohađajte seminare i kurseve.

Od aprila do septembra biće idealno vrijeme da promovišete svoj rad, kao i za poslovna putovanja. Imaćete manjih problema sa finansijama, tako da ne bi bilo loše da se posavjetujete sa finansijskim stručnjakom, ali od juna kreće mnogo bolji period za vas.

Veliki horoskop za 2016: Drastične promjene u ljubavnom životu Vaga

Zdravlje

Odlično ćete se osjećati u prvoj polovini 2016, ali ne pretjerujte sa fizičkim aktivnostima jer bi one mogle da vam naprave problem u drugoj polovini godine.

Obratite pažnju na ishranu, jer je ona ključan faktor za vašu kondiciju i dobro zdravstveno stanje.

 

Izvor: 24sata.rs

Recent Posts