vaga i horoskop

Veliki horoskop za 2016: Drastične promjene u ljubavnom životu Vaga

Vage bi trebalo da iskoriste svoje kreativne sposobnosti kako bi napravile dobru strategiju za uspjeh u 2016. godini. Treba da odluče šta hoće od života, i da osjete samopouzdanje zbog ispunjenih ciljeva. Ovo će im pomoći da se osjećaju još sigurnije i čak uvećaju krug ljudi sa kojima se druže.

U predviđanjima za 2016. godinu stoji i da će porodica igrati kljčnu ulogu u životu Vaga. U velikoj mjeri biće uključeni u porodične aktivnosti tokom čitave godine. Vage će imati dosta energije i često će raditi stvari na otvorenom.

Ljubav

Vage u ljubavi očekuje godina puna strasti, a partnere će privlačiti kao magnet svojim šarmom i romantikom. Septembar je idealan period za započinjanje novih veza koje bi mogle drastično da promjene ljubavni život Vaga.

Veliki horoskop za 2016: Ovnove čeka nevjerovatna godina

Vage koje su u nestabilnim vezama imaće teške periode, a mnoge će morati da se suoče i sa raskidom. Vaš emotivni život postaće jači posle oktobra i za efekat će imati sadržajniji ljubavni život. Parovi koji su u braku počeće da razmišljaju o potomstvu ove godine.

Posao

Predstojeća godina biće blagonaklona prema Vagama kad je riječ o započinjanju novih projekata. Morate da istaknete sebe i sa više samopouzdanja pristupite ciljevima koje želite da ostvarite. Možda ćete primijetiti animozitet nekih kolega prema vama, dok će drugi biti spremni da svesrdno prodube saradnju.

Veliki horoskop za 2016: Lavovima bi ovo mogla biti godina života

U poslu, morate da budete ubjedljivi da biste srušili otpor koje određene kolege imaju prema vama. Važne profesionalne odluke ostavite za drugu polovinu godine. Bolje je da Vage ne donose nagle odluke u 2016. godini, i da natenane razmisle o svemu prije nego što donesu zaključak.

Zdravlje

Psihički 2016. godina biće odlična za ljude rođene u znaku Vage. Dobićete mnogo prilika za uživanje u životu. Ipak, vaše emocionalno zdravlje biće nestabilno, a možete ga popraviti odmorom i relaksacijom.

Između aprila i jula očekuju se manje mentalne turbulencije. Od septembra možete da očekujete napredak na mentalnom planu.

 

Izvor: 24sata.rs

Recent Posts