Večernja škola techno zvuka u Maximusu

Dragan Lakić poznatiji kao bosanski DJ i producent Forest People, obradovao je sve ljubitelje techno zvuka u Maximusu energičnim setom koji je sadržao kombinaciju njegovih ranijih izdanja sa dosta kako novih, tako i ekskluzivnih, neobjavljenih traka.

DJ i producent iz Prnjavora poslijednjih godina zabilježio je veliki uspijeh kako na domaćoj, tako na regionalnoj i međunarodnoj sceni, a jedan je od rijetkih techno DJ – eva sa ovih prostora koji miksa isključivo trake napravljene u svom studiju, što ga čini jedinstvenim na muzičkoj sceni.

Svoj nastup u kotorskom klubu započeo je nešto iza 1 sat poslije ponoći svojim energičnim dvočasovnim setom na koji je publika odmah u startu burno reagovala. Sticao je iskustvo miksanja radeći u svim važnijim i prestižnim klubovima u Evropi,među kojima su berlinski Berghaini Tresor, pa je crnogorska publika imala priliku da uživa u kvalitetnoj muzici iskusnog DJ – a i producenta, koji je svoje iskustvo sticao po gigovima širom svijeta. Nakon svjetskih klubova bilo je krajnje vrijeme da i domaća ekipa u Maximusu čuje šta je to što je Dragan Lakić ispekao u rerni zvanoj “Parabola Records”.

Domaću podršku za party sa čistim techno zvukom pružili su Aleksandar Grum Budimir Šuković. Budov warm up set na pravi način podgrijao je atmosferu za Foresta, da bi naposletku, nakon 4 sata pravog partijanja, završnicu na ultimate DJ survival u Maximusu udario Aleksandar Grumi dao žurci svoj jedinstveni pečat.

Ovaj party definitivno je bio ovog vikenda nezaobilazna tačka gradskih clubbera koji su odlučili podijeliti svoju energiju na dance flooru Maximusa.

Forest People još jednom je zacementirao svoju reputaciju neumoljivog i vještog DJ maga i pokazao kako to rade najbolji.Njegov nastup u kotorskom hramu bio je pravo osvježenje za sva čula, a po svemu sudeći, clubberi koji su došli na rejv, pamtiće ga i prepričavati.

 

VIDEO

 

FOTO https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153855633329812.1073741933.81132799811&type=3

 

 

Recent Posts