Večeras TAČNO U 21 SAT I 25 MINUTA pogledajte u nebo i ZAŠTITITE SE

Mjesec je simbol prosperiteta i bujanja, ali pomračenje ukazuje na skrivene stvari i da ništa neće izgledati onako kako se čini.

Pomračenje Mjeseca se događa kada je Mjesec pun, a i njegovo svetlo blokira Zemljina senka. To će se dogoditi 5. juna u 21 časa i 24 minuta. Ovaj prirodni fenomen biće vidljiv u većem dijelu Evrope, ali su mnogo zanimljivije posledice koje će ostaviti. Prva lunarna eklipsa je u Strelcu, koji je vatreni znak.

Pomračenje Mjeseca je vrijeme misterije i magije, ali varki. Dakle, treba zastati i preispitati sebe, ponovo pogledati stvari iz drugog ugla. To je nova prilika da se isprave stare greške i počne iz početka. To je, takođe, prilika da se završe nezavršeni poslovi, ali ne i da se započinju novi.

Šta ženu čini bombom: Muškarci otkrili šta im je to superdobro u krevetu

Mjesec je povezan sa detinjstvom, vremenom kada je čovek najranjiviji. To znači da će pomračenje probuditi stare emocije, ali i želju da se odvojimo od onih koji su uticali na našu prošlost. Ovo je vreme intuicije, jer će sve biti drugačije i promenjeno, a unutrašnji osećaj je jedino čemu treba verovati.

Emocije će biti pojačane, pa treba zaštiti i ljude u okolini jer nastupa eksplozija mržnje.

Jedino je sigurno i u tome se slažu svi astrolozi – emocije će biti ustreptale i pojačane. Pomračenje Meseca je period kada treba biti pažljiv prema bližnjima i ljudima u okolini. Jer, mnogima će emocije izazvati prave eksplozije besa i treba se od toga zaštititi. Ne treba donositi velike i važne odluke dok ovaj period ne prođe, jer za dve nedelje “na scenu stupa” Sunce. Treba izbegavati emotivne reakcije, koje nisu donete u skladu sa razumom.

Naravno, veoma je važno gde se u natalnom horoskopu nalazi Mesec, ali sama činjenica da je pomračenje nastupilo u Strelcu, koji je vatren znak, govori da se nemiri na ulicama gradova neće smiriti, već treba očekivati nove eksplozije nezadovoljstva.

Pošto je Strelac simbol putovanja treba očekivati otvaranje granica i obnavljanje saobraćaja široms veta. Naravno, uslovi će biti drugačiji, ali će ljudi ponovo putovati.

(novosti)

 

Recent Posts