Vozači

VAŽI OD DANAS: Ako vozači OVO ne budu POŠTOVALI, PLATIĆE kaznu od 300 do 2000 eura

Upotreba zimske opreme za sva motorna vozila biće obavezna u periodu od 15. novembra do 31. marta naredne godine, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Vozači koji ne budu poštovali pravila moraće da plate kaznu koja se kreće od 300 do 2000 eura u zavisnosti od prekršaja.

Iz Ministarstva su ranije pojasnili da novčanom kaznom od 300 eura do 2.000 eura kazniće se za prekršaj pravno lice, ako naredi ili dozvoli da njegovo vozilo učestvuje u saobraćaju bez zimske opreme, a na snazi je naredba.

20 godina su pokušavali da dobiju dijete, a onda se žena jednog dana vratila od doktora i rekla mu nešto zbog čega je plakao kao nikad u životu…

“Novčanom kaznom od 50 eura do 150 eura kazniće se za prekršaj vozač tj. fizičko lice koje učestvuje u saobraćaju na putu vozilom koje nema zimsku opremu, a na snazi je naredba. Novčanom kaznom od 50 eura do 120 eura kazniće se za prekršaj vozač koji učestvuje u saobraćaju na putu vozilom koje u zimskom periodu nema zimsku opremu”, saopšteno je iz ministarstva.

PV Informer

Recent Posts