horoskop od 22. do 28. novembra!

Uzbudljiva ASTRO SEDMICA je pred nama: Šta čeka svaki HOROSKOPSKI ZNAK ove nedjelje?

Pročitajte nedjeljni horoskop od 22. do 28. novembra!

Ovan

Ove nedjelje mogu da vam se otvore neke nove šanse za uspjeh na poslu. Nema više sporih realizacija, nema više zastoja. Sada ćete moći da odredite šta tačno morate i možete i da idete ka cilju. Osjećate se bolje jer je vaš vladar Mars i dalje u Škorpiji. Ne želite da vas neko pritiska u vezi, želite više slobode i razumijevanja. Strastveniji ste nego inače. Od kraja nedjelje će se popraviti odnos sa partnerom, a slobodni će imati više mogućnosti da upoznaju neku zanimljivu osobu.

Bik

Biće vam lakše što se tiče finansija. Ne pretjerujete sa trošenjem novca. Neki poslovi koje ste započeli će se isplatiti. Odličan je period za saradnju sa drugima. Odlično se osjećate. Ne pretjerujte sa poslom. Strastveni ste. Moguće su neke avanture. Ne pravite ljubomorne scene partneru.

Blizanci

Problemi koje ste imali sa partnerom se rješavaju. Tenzija se smanjuje. Konačno možete da odahnete. Usmjerite se na nove kontakte. Sada je vrijeme da razmislite šta sve nije bilo dobro i da krenete u nove pobjede. Od kraja nedjelje ćete biti romantičniji. To će da se odrazi na partnerske odnose. Zauzeti, situacija će biti bolja u vezi. Slobodni, neka osoba iz prošlosti se može iznenada da se vrati vama, ali razmislite da li je to baš dobro.

Rak

Imaćete olakšavajuće okolnosti na poslu, neće više biti sporog napredovanja. Odlučni ste da unesete nove promjene u život. Komunikativniji ste nego obično. Imate utisak da jasnije vidite koje ciljeve želite da ostvarite. Odličan je period za kraća putovanja. Zauzeti, poboljšajte komunikaciju sa partnerom. Slobodni, na putu možete da upoznate zanimljivu osobu.

Lav

Ove nedjelje ćete se više vremena da posvetite poslu. Novčana situacija je bolja. Imate dosta planova i sve ćete lako da realizujete. Neka muška osoba može da bude od pomoći. Došao je period kada želite da poboljšate odnose sa drugima. Zauzeti, uvedite novine u odnos sa partnerom. Slobodni, preko prijatelja možete da stupite u kontakt sa nekom mlađom osobom.

Djevica

Očekujte pomoć od ženske osobe u vezi sa poslom. Bilo bi dobro da ono što ste planirali i ostvarite. Dobar je period za kupovinu nekih novih stvari. Ne premarajte se. Ove nedjelje se fokusirajte na sebe. Ne pretjerujte sa hranom tokom vikenda, mogući su problemi sa varenjem. Ne budite sebični u vezi, ako ste zauzeti. Slobodni, prvo sredite svoj život pa se posvetite potencijalnom partneru.

Vaga

Imate utisak da mnogo obaveza imate i nikako da se organizujete. Ne obraćajte previše pažnje na druge. Pazite se u saobraćaju. Nije dobar period za kraća putovanja, niti za kupovinu telefona. Vrijeme je za završavanje započetih obaveza na poslu. Od druge polovine nedelje će biti mnogo bolji aspekti za ljubav, i za slobodne i za zauzete.

Škorpija

Moguć priliv novca. Dobro se osjećate. Ne nervirajte se oko posla, nego probajte da ne kasnite sa odrađivanjem obaveza. Ne premarajte se. Kontakti mogu da vam budu od pomoći ove nedjelje. Ne budite ljubomorni u vezi jer to može da pogorša odnos sa partnerom. Slobodni, skloni ste avanturama.

Strijelac

Imate višak energije, ali imate i dosta obaveza. Poradite na organizaciji jer ćete u suprotnom da budete prilično frustrirani. Ova nedjelja je jedna od najbitnijih što se tiče posla. Budite prijatni prema saradnicima. Na poslu budite detaljni. Što se tiče ljubavi, da vas niko ne sputava i potrebna vam je podrška. Moguć flert sa nekom osobom sa posla. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog toga što ste napeti.

Jarac

Potrudite se da ne ostavljate nikakve obaveze za sljedeću nedjelju. Pomalo ste nervozni. Od polovine nedjelje će vam ići mnogo bolje na poslu. Uživate u odnosu sa partnerom, ali želite i da imate vrijeme za prijatelje. Slobodni, bitno je da se fokusirate na neke nove osobe u vašem životu.

Vodolija

Dobro bi bilo da se usmjerite na druženje. Neki prijatelji sa kojima ste odavno bili u kontaktu mogu biti sada bitni u vašem životu. Mogući su iznenadni troškovi. Budite odgovorni. Platite prvo račune, pa onda raspodelite novac na druge stvari. Moguće su promjene u kući, bilo da je to vezano za namještaj ili renoviranje.

Ribe

Napeti ste. Mada će drugi da vam budu od pomoći. Morate da uložite više energije na radnom mjestu. Veoma ste kreativni i želite više stvari da uradite odjednom. Manji nepredviđeni troškovi su mogući početkom nedelje. Odnos sa partnerom je savršen. Slobodni, odličan je period da uđete u neki zanimljivu vezu sa strastvenom osobom.

(mondo.rs)

Recent Posts