Nataša

UTOČIŠTE OD 200.000 EURA: Trudna Nataša Bekvalac i njen dečko se sele iz Beograda!

Pjevačica Nataša Bekvalac je, kako se priča, čim je saznala da je trudna, odlučila da se sa dečkom Lukom Lazukićem, preseli na svoj salaš u Čeneju u koji je do sada uložila oko 200.000 eura.

Izgradnja kuće se privodi kraju, a Nataša i Luka planiraju da u Čenej pređu krajem ljeta.

 

– Nataša je riješila da ode iz Beograda zbog trudnoće. Njeno prostrano imanje je pravo mjesto za idealan porodični život, pa je preporučila Luki da se presele na salaš. On nijedne sekunde nije razmišljao, kao iz puške joj je rekao da se slaže sa njenom idejom. Bekvalčeva je ubrzala radove na salašu, kako bi se što prije preselila. Nataša želi da se mirno posveti trudničkim danima u kojima uživa već dva mjeseca – tvrdi izvor blizak pjevačici i dodaje da ona neće prodati stan na Dedinju nakon selidbe u Čenej.

– Nataša će nekretninu ostaviti u svom vlasništvu jer će se vratiti u Beograd poslije porođaja. Planira da živi na selu samo tokom trudničkih dana. Inače, Luki se mnogo sviđa salaš, gdje je nedavno napravio i rođendansku žurku, a i Hana obožava da tamo provodi vrijeme – kaže izvor.

VREMENSKA PROGNOZA ZA VIKEND: Temperature PADAJU, stiže nam kiša, vjetar i grmljavina

Nataša je uložila 170.000 eura izgradnju kuće od 400 kvadrata u Čeneju. Ona godinama posjeduje salaš, gdje je do prošle godine bila samo stara kućica. Pjevačica ju je srušila i na njenom mjestu započela izgradnju svog novog doma. Osim kuće, Bekvalčeva je 20.000 eura uložila u izgradnju bazena u dvorištu.

(Telegraf.rs)

Recent Posts