djeveruše

Urnebesna osveta bijesne djeveruše postala hit društvenih mreža

Tami Kips je u junu mjesecu obilježila 22 godine skladnog braka sa svojim izabranikom. Ona je srećna, muž je srećan, ali djeveruše joj nikad neće oprostiti haljine koje im je dala.

Tami je na Facebook-u objavila fotografije sa vjenčanja kako bi podijelila srećan trenutak iz njenog života i prisjetila se kako je svoje dobre prijateljice obukla u najgore moguće haljine. Znate da vam je neko prijatelj kad pristane na ovakav modni horor.

Deveruše u užasnim haljinama
Djeveruše u užasnim haljinama Foto: Tammi Kippes Sauer / Facebook

Kips je u simpatičnoj objavila napisala da se izvinjava svojim prijateljicama zbog haljina koje su morale da nose. Da li su joj oprostile? Ne, jer još uvek imaju traume. Hladnu osvetu je na najsimpatičniji način servirala jedna od djeveruša.

Hajdi Men je objavila fotografiju i napisala: “Kako to misliš – žao mi je zbog haljina? Čovječe, ja je i dalje nosim”.

Hajdi je objavila niz fotografija na kojima nosi haljinu sa Taming vjenčanja – odlazak u radnju, čišćenje kuće i čitanje knjige.

Hajdi Men u akciji
Hajdi Men u akciji Foto: Facebook

“Znala sam da će Tami da padne od smijeha kad vidi fotografije jer zna koliko sam mrzela tu haljinu. Sin me je fotografisao, moja ćerka je prevrtala očima, komšije su zbunjeno gledale šta radim, ali sve u svemu svi smo se lijepo nasmijali”, objasnila je Hajdi.

Priča o Tami i njenoj prijateljici Hajdi je postala viralna na Facebook-u. Potez djeveruše je nazvan “najboljom osvetom ikad na društvenim mrežama”.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts