URAGAN UDARIO U LUKSUZNO ZDANJE: “Irma“ progutala Breninu vilu od milion eura!

Folk zvijezda Lepa Brena preživljava veliku dramu zbog uragana Irma. Uragan je pogodio Saut Bič, elitni kvart Majamija u kom pjevačica ima vilu.

Prema tvrdnjama izvora sa lica mjesta Brenina luksuzna kuća od skoro milion eura pretrpjela je već jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići strahuju od novog talasa.

Naime, uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevrijeme koje nije viđeno u historiji Amerike, a po prognozama bilo je jasno da će zahvatiti folkerkinu kuću, koja je smještena uz samu obalu okeana.

Kako navodi izvor blizak pjevačici, Brena je kontaktirala sa prijateljima u pokušaju da evakuiše stvari pred nalet uragana, ali nije uspjela.

“Kada je vidjela kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mnogo vremena. Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasli šta se spasti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpjela minimalnu štetu. Zvala je i Vesu Jevrosimovića vlasnika “Komtrejda“, koji odmah do nje posjeduje penthaus, da se sa njim posavjetuje kako najbolje da sačuvaju imovinu. Međutim, veliki problemi u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dijela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme“, ispričao je izvor.

Najveći udar se dogodio sinoć, a Brenina kuća je pretrpjela veliku štetu. Osim njene vile, uragan je zahvatio cijeli Saut bič, a šteta se mjeri u milijardama.

Inače, Brenina kuća vrijedna je više od milion eura, ima 400 kvadrata u skupom kvartu u Majamiju i nalazi se na obali okeana. Vila u Majamiju bila je dom u kome su živeli Stefan i Filip Živojinović tokom studiranja, a sada je ona namijenjena za porodične odmore.

(FOTO) OVO NIKO NIJE ZNAO: On je naš najobrazovaniji pjevač!

Brenine komšije u Majamiju su Ivana Berendika, bivša članica grupe “Models“, inače žena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla, kao i Veselin Jevrosimović, čiji luksuzan stan košta 1.370.000 eura.

(Srpski telegraf)

Recent Posts