U subotu Sunčane Igrarije u Delti

Sunčana Hipp puzijada i Sniježičanstveni maskenbal za kraj zimskog rasputa

U subotu Sunčane Igrarije u Delti

_DJ17741

U subotu, 24. januara, u podgoričkom šoping molu Delta City, u organizaciji marketing agencije Incognito, biće održane Sunčane Igrarije, zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca. U toku cjelodnevnog programa mališani će imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama, takmiče se u sportskim igrama, uživaju u zabavnom programu i učestvuju u tematskom maskenbalu.

_DJ17813

Najuzbudljivije će biti u toku Sunčane HiPP puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju, u toku koje će se i ovog puta takmičiti 90 beba koje su roditelji prijavili putem facebook stranice Dan Sunca i putem maila. Takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije, a takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, i imaće zadatak da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Svi učesnici takmičenja dobiće poklone sponzora takmičenja, HiPP, i diplome koje je obezbijedio organizator. Trenutni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 60 stotinki, a postigao ga je Aleksej Krgović iz Bijelog Polja, prošle godine u januaru.

_DJ17835

U toku prijepodnevnog programa manifestacije Sunčane Igrarije mališani će moći da se zabave u Kreativnom kutku, kao i sadržajima koje će im ponuditi učesnici manifestacije:  Violeta, Jumbo, Erste banka, Cryo Save i HiPP. U terminu od 12 do 14 časova biće održane Sportske igrarije sa dječjim animatorom Žarkom Žapcem, u toku kojih će se mališani oprobati u raznim zabavnim igrama i imati priliku da osvoje Boomini i Imlek poklone.

_DSC0349

U toku poslijepodnevnog programa takođe će biti vrlo zabavno:

_DSC0691

“Nakon popodnevnog dijela Sunčane HiPP Puzijade, uživaćemo u nastupu solista dječijeg hora Zvjezdice, a nakon toga biće održan Sniježičanstveni maskenbal, tematska fešta pod maskama. Do sada je, putem facebook stranice Dan Sunca i mail adrese [email protected], prijavljeno 75 učesnika, a ovog puta tema je zima i zimske radosti. O najboljim maskama odlučivaće petočlani žiri, a proglasićemo čak 6 pobjednika. Nagradićemo najkreativnije, najoriginalnije, najveselije i najmlađe učesnike, a biće dodijeljena i specijalna nagrada žirija. Nagrade su obezbijedili Boomini i Vivis. Vjerujemo da će i ovog puta mališani uživati u druženju sa nama i sa manifestacije otići nasmijani i puni pozitivnih utisaka”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u marketing agenciji Incognito.

 

Program manifestacije:

10:30 – 12:00 Sunčana HiPP puzijada

10:30 – 15:00 Kreativni kutak

12:00 – 14:00 Sportske Igrarije

 

17:00 – 20:30 Kreativni kutak

17:30 – 18:30 Sunčana HiPP puzijada

18:30 – 19:00 Nastup solista dječijeg hora Zvjezdice

19:00 – 20:30 Sniježičanstveni maskenbal

Recent Posts