U popularnoj emisiji emitovana epizoda o CG

Epizoda jedne od najpoznatijih emisija o putovanjima ruskog govornog područja, Pismo i glava /Orel i Reška/, koja je snimana u Crnoj Gori, imala je televizijsku premijeru, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Produkcijska ekipa emisije boravila je u Crnoj Gori od 6. do 10. jula, u organizaciji NTO i Ambasade Crne Gore u Ukrajini.

„Riječ je o izuzetno popularnom TV šou-u koji se emituje na TV stanicama u Ukrajini, Rusiji, Poljskoj, Bjelorusiji, Kazakhstanu i Baltičkim zemljama i ima preko dva miliona gledalaca na sedmičnom nivou i preko 200 miliona pregleda na YouTube kanalu“, navodi se u saopštenju.

Koncept emisije je takav da glavni akteri emisije na osnovu bacanja novčića odlučuju ko će u istoj destinaciji provesti vrijeme sa ograničenim budžetom od 100 USD, a ko će od njih dvoje imati na raspolaganju ‘zlatnu karticu’ sa neograničenim budžetom.

„Ekipa produkcijske kuće obišla je sve lokalitete po Crnoj Gori, nakon čega su sami sastavili scenario i odabrali najbolje kadrove za emisiju, što je bio i glavni uslov da se naša zemlja nađe na listi njihovih avantura. Poseban akcenat je stavljen na turističku ponudu sjevera“, rekli su iz NTO.

Orel je rekao da je sve izvanredno i da je veoma srećan što je odabrao da drugi dan provede u planinama.

„Ne razumijem kako turisti koji posjete ovu državu i zadrže se na moru ne shvataju da propuštaju priliku da se upoznaju sa čarima sjevera. Moj izbor je Gora. Ovo je Crna Gora, u samom nazivu skrivena je najveća tajna, predivno more uz čarobne gore“, rekao je Orel.

Reška je kazala da se u Crnu Goru zaljubi na prvi pogled i da za upoznavanje sa ljepotama te države nije potreban veliki budžet.

Prevara: Društvenim mrežama kružni lažna nagradna igra EPCG

„Najvažnije je da odvojite vrijeme, kako bi uživali u svim čarima i živopisnoj prirodi. No, dovoljno je i dva dana da spoznate da je ovo država u koju želite da se vratite, opet i opet“, kazala je Reška.

Snimanje emisije podržali su Dukley Gardens, Nacionalni parkovi Crne Gore, Aerodromi Crne Gore i lokalne turističke organizacije.

(Antena M)

Recent Posts