U najljepšem društvu Pirs Brosnan proslavio 67. rođendan: Hvala na svim srećnim danima koje smo proveli zajedno! (FOTO)

Bivši agent 007 Pirs Brosnan već je nekoliko nedjelja na Havajima sa svojom voljenom suprugom Kili Šaj Smit. U društu najvažnije žene na svetu proslavio je 67. rođendan i ponovo iskoristio priliku da joj pokaže koliko mu je važna.

Za njihovu ljubav zna cijeli svijet. Svijetli su primer nesebične, uzajamne i iskrene ljubavi u Holivudu koji nije sinonim za monogamiju. Ipak, Pirs Brosnan uspeo je ostati veliki zavodnik i miljenik žena, dok istovremno osjećanja gaji samo za jednu – svoju suprugu Kili Šaj Smit.

Koliko je voli, pokazao je i na svoj važan dan. Prilikom proslave svog 67. rođendana, Brosnan je opet svoju suprugu stavio u centar pažnje.

 

Na svom zvaničnom Instagram profilu, objavio je zajedničku fotografiju sa svojom 11 godina mlađom suprugom dok su razemjenili romantičan poljubac, držeći u ruci čašu šampanjca. Bračni par u jeku pandemije pobegao je na Havaje, gdje uživaju u podužem odmoru.

 

Slavljeničko raspoloženje u glumcu poznatom po dugogodišnjoj ulozi agenta 007 izazvalo je najiskrenije emocije pa je poručio: “Hvala na mjesecu i suncu i svim srećnim danima koje smo proveli zajedno kroz naš život draga Kili. Proveo sam fantastičan 67. rođendan. Hvala svima koji su mi uputili čestitke”.

 

Kili i Pirs su sinonim za jedan od najsrećnijih i dugovečnijih brakova u filmskom svijetu, a slavni glumac ne krije koliko mu ona znači.

 

“Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao da živim. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Kili je stub naše porodice, stub mog života i svakog joj dana ponavljam koliko je volim. Govorim joj koliko je lijepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje”, znao je da kaže Brosnan, koji se od supruge ne odvaja ni trenutka.

(kurir)

Recent Posts