U Bjanci najviše bilo Francuza a u Avali najavljeno najviše Rusa

Kompanija “Beppler&Jacobson Montenegro” evaluirajući prethodnu sezonu u njenim hotelima “Avala Resort&Villas” i Bianca Resort & Spa”  sa zadovoljstvom konstatovala da praktično nije bilo pause izmedju dvije sezone.

Izvršni direktor hotela “Bianca” Nemanja Kuljić  saopštio je da se u tom hotelu nakon veoma uspješne zimske sezone, tokom koje su većinu činili gosti iz

Francuske, Crne Gore i regiona, nastavlja i sa dobrom post sezonom i to prije svega zahvaljujući velikom broju konferencija, seminara, ugovorenih grupa ali velikom broju individualnih gostiju.

“ Pauza izmedju dvije (zimske i MICE) sezone gotovo da nije ni postojala. A za naredni period smo spremili pakete za Prvomajske praznike kao i proljećne pakete cija se cijena kreće od 45 eura po osobi. Paket je formiran na bazi polupansiona , 30 minuta boravka u hidrokapsuli, 10 minuta solarijuma, 20% popusta na sve Spa tretmane prestiznom organskom PHYT's kozmetikom kao i 20% popusta na novi Chives A la Carte menu. Prodaja ovih paketa ide veoma dobro, a uz dodatne povoljnosti sa kojim su nasi gosti već dobro upoznati (bazen dužine 25m, saune, tursko kupatilo, teretana, jaccuzi koji su takodje uključeni u cijenu paketa) Bianca će i ovog proljeća biti pravi hit za sve one koji žele da se odmore i naprave pauzu od svakodnevnih obaveza i ubrzanog nacina zivota”, kazao je Kuljić.

Kuljić ddaje da je i ove godine aktivna i veoma atraktivna SPA DAY ponuda po cijeni od 54 euraza dvije osobe.

Menadžer prodaje Hotela “Avala Resort and Villas” Jovana Djukanović kaže da najave u hotelu “Avala Resort&Villas” za Prvomajske praznike, koji simbolično otvaraju ljetnju turističku sezonu, jako su dobre i gotovo svi hotelski kapaciteti su popunjeni.

“ Očekujemo posjetu kako stranih turista tako i domaćih gostiju, tako i gostiju iz regiona. Za boravak tokom praznika spremili smo specijalni paket aranžman po cijeni od 180 eura za 2 noćenja za 2 osobe na bazi polupansiona. Što se tiče popunjenosti za ljetnju seoznu  naš hotel bilježi izvanrednu popunjenost i gotovo da su svi kapaciteti popunjeni.Prema bukinzima i najavama najveći broj turista je iz Rusije,kao što je to slučaj bio i prethodnih godina “, zaklučuje Djukanović.

Recent Posts