Trikovi zbog kojih Francuskinje izgledaju sjajno!

Francuskinje uvijek izgledaju dotjerano, lijepo, ali istovremeno i opušteno – evo kako im to polazi za rukom.

Francuskinje važe za veoma lijepe i dotjerane, mada njihova lepota izgleda nekako nenametljivo, jednostavno. “Maznite” od njih neke savete za lepotu i zablistajte!

Prvo koža, posle šminka

Mnogo je bolje da se posvetite njezi lica, nego da se skrivate iza šminke. Francuskinje savjetuju da prvo dobro razmislite o tome kako se ophodite prema svom tijelu jer se to odražava i na kožu. Razmislite o navikama koje imaju uticaj na kožu – ishrana, putovanja…

Naglasite najbolje na sebi

One nikada nisu preterano dotjerane, ali su uvijek sređene i uredne. Umjesto da se feniraju ili uvijaju kosu, one biraju maske za kosu ili balzame, koji će je ojačati i učiniti sjajnom.

Slično filozofiju imaju i kada je riječ o njegovanju lica – neće da stavljaju tone filera i rade kojekakve tretmane, ali će se potruditi da povremeno odu kod kozmetičara, kao i da jedu zdravo.

Manje je uvijek više

Već vam je jasno kuda ovo vodi – ako nosite crveni karmin, recimo, nemojte da ističete oči ili ako želite smokey eyes izgled, ostavite kosu razbarušenom tako da izgleda pomalo nesavršeno.

Djevice su danas romantične, a Vodoliji stižu pare

Ugodite sebi

Francuskinje kažu da je jako važno da izdvojite malo vremena za sebe – uživajte u toploj kupki ili stavite masku na lice. Njihov moto je – kada se dobro osjećate, dobro i izgledate.

Ne jurite savršenstvo

Nemojte previše da se trudite. Na primjer, kada je riječ o kosi, treba uvek da izgleda negovano i zdravo, čisto, ali frizura ne mora uvijek da bude savršena. Koža treba da bude zdrava, njegovana i svježa, ali ako se tu i tamo pojavi poneka nesavršenost (čitaj: bubuljica), ne pridajte tome previše značaja.

(Mondo)

Recent Posts