tri

Tri najveća ljubavna baksuza 2018. godine po horoskopu

Za tri horoskopska znaka u 2018. postoji velika šansa za ljubavni brodolom, jer se planete se neće baš slagati u njihovu korist, Ali, kao i uvijek – sve je stvar percepcije.

Pokušajmo da gledamo na stvari pozitivno: kada se svemir okrene protiv tebe, zapravo pokušava da te nauči lekciju. A neke su lekcije jednostavno teže od drugih. Prema tome, ako je tvoj znak na popisu, ne očajavaj – zvijezde ti u stvari pripremaju veliki lični rast i napredak. Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođemo kako bi spoznali osjećaj za gubitak i naučili da cijenimo ono što imamo. U 2018. godini, ovi će se znakovi najvjerovatnije naći na ljubavnom iskušenju.

Blizanci

Za sve Blizance slijedi godina promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) odmaknuti od svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno će se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljube počnu da mijenjaju cijeli svoj život zbog druge osobe. Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sami sa sobom i naučiće neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali – imaj na umu da te tvoja srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi ove godine.

Škorpija

Drage Škorpije, vi najčešće sami sebi slamate srce, iako je mnogo lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u tvom životu odvijati početkom godine izazvaće ljutnju i sipaćeš svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe. Ako ne obuzdaš svoju destruktivnu energiju na vrijeme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćeš na kraju ti najviše da patiš. Čitaj: liječi slomljeno srce! Pozitivna strana tvoje destrukcije je nevjerovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni te puno toga nauče, a ako se postaviš pametno – okreni svaku promjenu u svoju korist i dočekaj proleće srećnija no ikad.

Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive u ravnoteži, život nije uvijek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nosite još od detinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija. Ove ćete godine napokon definisati sve svoje emocije, reći jasno i glasno šta mislite, riješićete se nepotrebnih izvora stresa i krenuti sveže iz početka. Vrlo vjerovatno ćete po putu izgubiti neke ljude u svojem životu, jer ćete shvatiti kako “to nije to” i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi. Drage Vage, vrijeme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj lični, unutrašnji balans.

Izvor: miss7.24sata.hr

Recent Posts