Novembar

Tri horoskopska znaka koji će u novembru kidati na svim poljima

Novembar polako ali sigurno odbrojava dane, a Škorpija će vladati sve do kraja ovog meseca. Za ova tri znaka biće posebno srećna.

Osim Sunca, u ovom znaku će boraviti i Merkur i to od 2. do 20. novembra, koji će nas uljuljkati u duboke misli, u otkrivanje tajni i analize.

Venera i Mars gotovo pa zajedničkim snagama ulaze u Vagu, te daju podsticaj skladnim muško-ženskim odnosima i seksualnoj ravnoteži.

Bik

Bikovi će imati puno razloga da se raduju ovom mesecu. Zvezde su im naklonjene i sada će vrlo jasno znati šta zaista žele. Naročito će u vezi voditi razgovore kojima će razrešiti neke stare konflikte.

Pet modnih pravila za niske žene

Rak

Imaće nekoliko teških nedelja iza sebe, te je novembar savršen period u kojem će im se konačno osmehnuti sreća. Probudiće u njima kreativni duh. Najbolje je da tu energiju uložite u projekat koji će vam doneti prosperitet na poslovnom planu.

Puno kretanja, te vremena provedenog na svežem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli, a i to čini dobro vašem telu.

Škorpija

U novembru će se sve vreti oko vas – u pozitivnom smislu. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak, možda ćete čak napraviti veliki korak napred. Za postignuti uspeh možete da nagradite sebe – na primer, u obliku kraćeg putovanja sa partnerom ili da priuštite sebi neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će biti sve kao što ste priželjkivali.

Izvor: Luftika

Recent Posts