znaka

Tri horoskopska znaka koja ove nedelje čeka nova ljubav

Nova nedelja je već počela, ali neće baš za sve biti uzbudljiva i lijepa. Ipak, ako spadate u jedan od ova tri znaka, možete slobodno da iskulirate sve eventuelne probleme na koje naiđete, jer će vam nova ljubav uljepšati dane.

Blizanci

Iza vas je ostao jako buran period, pun uspona i padova, ali sada se konačno osjećate stabilno, jako i svjesni ste toga šta (ne)želite. Drugim riječima, u idelanoj ste prilici da uplivate u novu vezu ili romansu, ali ovog puta sa mnogo više samopouzdanja nego ranije. Zvijezde su poređane tako da vam narednih dana, a posebno tokom idućeg vikenda, predviđaju susret sa starim poznanikom ili bivšim partnerom na kojeg ste već i zaboravili, ali koji je sve vrijeme na neki način bio u vašem životu. Najbolja stvar koju možete da uradite kada do toga dođe je da uživate bez previše razmišljanja. Sve će biti okej.

Nataša danima na tabetama za smirenje, angažovala i lajfkouča

Rak

Emotivni Rakovi mogu da se nadaju pravoj ljubavi – bez zezanja, ako ste u fazonu da se primirite i posvetite jednoj osobi na duže vrijeme, onda držite oči širom otvorene jer se ta osoba vrlo vjerovatno nalazi bliže nego što biste mogli i da pretpostavite. Možda je ne vidite jer vam ljubavni život trenutno nije u fokusu, ili ne dozvoljavate sebi da vidite priliku jer smatrate da i dalje niste spremni za tu vrstu “obaveze”. Ali, pokušajte, makar samo na jedan dan, da zaboravite na sve te stege u glavi i da pogledate svijet malo drugačijim očima. Zvijezde kažu da ste spremni – da li se slažete?

Škorpija

U vama se nešto već duže vrijeme kuva i sve ste bliži tome da prelomite i donesete tešku, ali ispravnu odluku. Pred vama nije lak period, a posebno ne nedelja koja je pred nama – od utorka vas očekuje pravi haos što na poslu, što kod kuće. Ali, sve to će pasti u drugi plan jer vam se takođe smiješi i dealna ljubavna prilika i to negdje sredinom nedelje. Najvjerovatnije je riječ o nekome s posla ili o nekome ko je već duže vrijeme u vašem životu, ali na prijateljski način. Emocije će vas, bez sumnje, zateći nespremne i bićete jako zbunjeni u početku, ali dozvolite sebi da se prepustite, opustite i uživate u naletu emocija i strasti.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts