život

Tri horoskopska znaka koja će do kraja avgusta upoznati ljubav za cijeli život

Zvijezde su nam u avgustu pripremile pravu igranku emocija, ali će neki sa te zabave izaći tužni i nesigurni, dok druge čeka avantura života. Za ova tri horoskopska znaka druga polovina avgusta donosi idealne uslove za započinjanje veze za cijeli život.

Na vama je samo da primijetite šta se dešava i da imate dovoljno hrabrosti da se upustite u tu priču.

Bik

Pred Bikovima je definitivno najuzbudljiviji period ovog ljeta, a možda i čitave godine. Vjerovatno ste već primijetili da su vam zvijezde u avgustu spremile brdo flerta, zavođenja i usputnih romansi, čemu ste možda odolijevali – a možda i niste. U svakom slučaju, šta god da ste radili do sada, u narednim danima ćete imati idealnu priliku da započnete nešto sasvim novo, uzbudljivo i dugotrajno sa osobom koja je vrlo vjerovatno već neko vrijeme u vašem životu, ali je vi niste posmatrali na taj način. Najbolji savjet koji bilo ko može da vam da u ovom trenutku jeste da se jednostavno opustite i da otvorite oči, jer se idealna prilika krije bliže nego što ste mislili i, ako odigrate kako treba, do početka septembra već možete da imate tu ljubav o kojoj sanjate. Za zauzete Bikove je, s druge strane, ovo dobar period da naprave sledeći korak.

Rak

Preko trnja do zvijezda – tako bi mogao da se opište avgust za sve Rakove. Početak mjeseca je definitivno bio turbulentan kada je ljubav u pitanju i možda se sada osjećate kao da jednostavno treba da iskulirate neko vrijeme, ali nemojte se iznenaditi ako vam u život iznenada uđe neko potpuno nov, neočekivan i naizgled sušta suprotnost onoga o čemu sanjate – a zapravo će to biti partner koji može da vam pruži sreću. Posebno bi trebalo da obratite pažnju na osobe u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca, a ni Djevice ne bi trebalo da vam budu potpuno van radara. Činjenica da je šest planeta trenutno u retrogradnom hodu na vas neće uticati u toj mjeri kao, na primjer, na Lava, ali bi definitivno trebalo da se potrudite da vam emocije ne zamagle pogled na svijet, kako vam idealna prilika ne bi promaka.

DOBIO ŠTA JE TRAŽIO: Udvarao djevojkama na plaži, došla mu žena i izlupala šamare! (VIDEO)

Škorpija

Tajanstvene Škorpije bi trebalo da se pripreme na veliki šok, jer će nakon 14. avgusta mnoge istine da se otkriju – što vam možda na prvu loptu neće djelovati kao dobra opcija, ali će vas naterati da donesete odluku i držite je se. Ovo se ne odnosi samo na ljubavni život, ali taj aspekt jeste u prvom planu, prije svega zbog činjenice da će slobodne Škorpije ovih dana biti posebno zauzete poslovnim sastancima i obavezama, a možda i putovanjima, na kojima će upoznati puno novih ljudi. Među njima će se vrlo vjerovatno naći i idealna osoba za vas, ali prije nego što se upustite u vezu, budite sigurni da ste očistili “kosture iz ormana”.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts