Treće veče Montenegro Fashion Week-a značajno se razlikovalo od ostalih večeri! (Foto)

Crnogorska nedjelja mode treće večeri, u okviru “Designers exhibition &Make up artist Day” nastavila se u tržnom centru City Mall.

 

Ovo veče po svom konceptu značajno se razlikovalo od ostalih.

 

U okviru ove večeri Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro događaja, svi prisutni u City Mall-u od 18 do 21h imali su priliku da se upoznaju lično sa nekima od naših vrsnih modnih dizajnera i šminkera.

 

Svi koji su to željeli, u direktnom kontaktu su se konsultovali sa našim umjetnicima o aktuelnim trendovima, bojama i stilovima kada su u pitanju odijevanje i šminka.

 

U toku cjelokupnog programa bilo je živo i zabavno. Dijelili su se pokloni, šminkanje od strane preko deset profesionalnih šminkera bilo je besplatno, DJ je puštao muziku, a sponzori su dijelili besplatno piće i kafu.
Specijalni gost u muzičkom dijelu bio je StevanFedi, koji je otpjevao svoju pjesmu i obradu jedne pjesme koju je snimio. Publici se njegov nastup izuzetno dopao, pa je izvođenje ponovio i nakon prvog izvođenja.

 

Promotivne punktove imali su i: Namflag nakit, Majica.me, Stella Artois, Nescafe…

 

Druženje za pamćenjeo bilježili su SanjaBobar, Lazar Ilić, Kristina&LazarIlić (HUNT), Marina Banović Džuver, Dado Jovanović (DUDADO), Jelena Roganović Đurić, Edita Nimanbegu (Eden Atelier), Nada Koljenšić, Madam Maya i Olga Pogodina.
Šminkeri koji su pored korisnih savjeta svim damama omogućili gratis profesionalno šminkanje sa brendovima DEBORAH, AURA, NYC, FLORMAR… bili su: tim šminkera „ZORAN“, Ivana Pavlićević, Violeta Zindović, Marija Ivanović Šuković, tim Snežane Grbe i Sanje Blagojević…

 

Oficijelni fotografi događaja Jovana&Đorđe i veliki broj fotoreportera i medija ovjekovječili su ovaj događaj na najljepši način.

 

Ovo je bila idealna prilika da svi oni koji planiraju vjenčanje, matursko ili polumatorsko veče ili su kume, sestre, drugarice na vjenčanju, direktno u komunikaciji sa dizajnerima i šminkerima čuju korisne savjete i naprave dogovore za taj poseban dan. Posjetioci događaja su upravo to i uradili.

Recent Posts