TOP 20 IMENA KOJA KRIJU NAJVEĆE NAPALJENIKE: Anketa pokazala ludu podudarnost – provjerite je li i vaše na popisu

Od juna 2020. prodaja igračaka za odrasle više se nego udvostručila, a ovo su imena kupaca koji su najviše naručivali

Svi znamo da naša imena govore puno o nama, a provedeno je i bezbroj studija o tome koja imena imaju veće šanse da od svojih nositelja naprave bogate, uspješne ili inteligentne ljude. Novo istraživanje sada tvrdi da se pod ovim imenima nalaze najperverzniji ljudi, koji vole eksperimentisati sa seksualnim igračkama.

Nakon što su primijetili nagli porast prodaje u svojoj kategoriji pomagala za odrasle od početka pandemije koronavirusa, trgovina OnBuy.com provela je istraživanje kako bi utvrdila postoji li poveznica između imena osobe i njezina seksualnog života.

Charlie i Jessica prednjače

Učinili su to proučavanjem internih podataka iz posljednje tri godine, sastavljanjem popisa imena na temelju navika pojedinaca u kupnji te anketiranjem 3000 svojih kupaca – sada su objavili rezultate, prenosi Mirror.

Prema OnBuyu, oni koji se zovu Charlie i Jessica klasifikuju se kao najperverzniji pojedinci na temelju svojih navika u trošenju. Ovo su imena ostalih pojedinaca koji se vole počastiti seksualnim igračkama, a neka od njih (ili barem njihove varijante) nose i mnogi Crnogorci.

 

Muškarci:

 1. Charlie
 2. Mike
 3. Ryan
 4. Scott
 5. Joe
 6. David
 7. Brandon
 8. Sam
 9. Fred
 10. Jordan

Žene:

 1. Jessica
 2. Liz
 3. Hannah
 4. Sarah
 5. Karen
 6. Alisha
 7. Lily
 8. Lisa
 9. Louise
 10. Sophia

Od maja 2020. prodaja igračaka za odrasle više se nego udvostručila, na 115 posto u odnosu na statistiku iz prethodne godine. Također je utvrđeno da je od februara 2020. do maja 2020. došlo do povećanja za 79 posto, što je potpuno u skladu s razdobljem kada je velik dio svijeta bio u karantinu.

(magazin.hr)

Recent Posts