Toni Cetinski: “U Maximusu je uvijek sve do maximuma”

Proteklog vikenda u diskoteci Maximus u okviru live programa nastupio je pjevač, muzičar, multi – instrumentalista Toni Cetinski. Svoj koncert u čuvenoj areni diskoteke Maximus održao je pred oko dvije hiljade posjetilaca, koji su uživali u njegovim najljepšim ljubavnim pjesmama. Virtuoz čije numere zvuče savršeno dok sjedi i svira klavir, a ne izostaju ni njegove vještine za bubnjevima i bass gitarom – najbolja su potvrda da talenti zajedno sa energijom i harizmom vode ka samom vrhu rezervisanom za najbolje.

Toni Cetinski kaže da su najvažniji live nastupi, koncerti, jer su na taj način umjetnici u direktnom kontaktu sa publikom. “Velika je čast biti dio nečijeg života kroz pjesmu” – dodaje on.

Popularni hrvatski pjevač svoju karijeru započeo je u 15. godini, a danas je popularniji nego ikada. Njegovu bogatu muzičku karijeru obilježili su mnogobrojni natupi, albumi i hitovi, a ljubav prema muzici, energični nastupi, vokalne sposobnosti, prirodnost na sceni i energija koju šalje svakom posjetiocu ponaosob, izazivaju oduševljenje mnogobrojne publike.

Iako su ga profilisali u muzičara – romantičara, Toni Cetinski kaže da na njegovim koncertima vlada malo drugačija atmosfera. “Tu ima više pravaca: popa, rocka, funka, nisu samo romantične pjesme” – kaže Toni, dodajući da je nemoguće držati koncert dva sata, a na repertoaru imati samo lagane pjesme.

Nevjerovatna energija ovog pjevača učinila je da se svi lijepo provedemo u Maximusu pjevajući stihove njegovih pjesama od prve do poslednje riječi.

U Maximusu je uvijek sve do maximuma. Tako ćemo i mi maximalno vas nastojati što maximalnije zabaviti” – poručuje Cetinski.

Ne propustite subotu, 16. maja u Maximusu nastupa grupa S.A.R.S.

Recent Posts