TOB: Sajam turizma u Skoplju!

Turistička organizacija opštine Budva predstavlja turističku ponudu budvanske rivijere na 5. Međunarodnom sajmu turizma „Skopje Travel Market”, koji se održava u periodu od 7. do 9. maja 2015. godine.

 

Turistička organizacija opštine Budva uzela je učešće na ovom sajmu u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Ulcinja, Bara i Tivta i predstavnicima turističke privrede Budve: HG “Budvanska rivijera”, “Montenegro Stars” HG, hotel “Avala”, hotel “Queen of Montenegro”.

 

Prvog dana sajma crnogorski štand posjetio je ambasador Crne Gore u Skoplju, gospodin Predrag Mitrović, sa svojom delegacijom iz Crne Gore, predstavnicima Nacionalne turističke organizacije, koji su boravili u Skoplju radi potpisivanja protokola o saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Makedonije.

 

Na svečanom prijemu, ambasador je saopštio da je na sastanku koji je u Vladi održan istog dana (07.05.)  sklopljen dogovor sa nacionalnim avio prevoznikom Montenegro Airlines-om o uvođenju čarter leta za Crnu Goru. Ambasador je takođe ukazao na jako dobre političke odnose između Crne Gore i Makedonije.

 

Brojnim posjetiocima sajma je podijeljen raznovrstan propagandni materijal kako bi sa što bolje upoznali sa ponudom Budve i Crne Gore.

 

Na sajmu se predstavilo oko 48 izlagača iz 10  zemalja.

Recent Posts