budva

TO Budva na sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Budva predstaviće svoju turističku ponudu od 19. do 22. februara na sajmu turizma u Beogradu.

Tržište Srbije predstavlja veoma značajno tržište za nas, pa ćemo nastojati da kroz promotivni  materijal i jedinstven nastup na sajmu, u što boljem svijetlu  predstavimo turističku ponudu Budve i upoznamo posjetioce sa svim onim što nudi budvanska rivijera. Ove godine poseban akcenat stavićemo na promjene u ponudi budvanskih hotela i privatnog smještaja, kao i na predstojeća značajna dešavanja, budvanski Karneval, modnu reviju „Escade“ i Sea Dance festival.

Turistička organizacija opštine Budva na sajmu turizma u Beogradu predstaviće se samostalno, zajedno sa predstavnicima turističke privrede Budve, agencijama i hotelijerima.

U sklopu sajamskog nastupa, u subotu 21. februara na našem štandu biće organizovan koktel na kome će prisustvovati predsjednik Opštine Budva, Lazar Rađenović, ostali predstavnici Opštine Budva, glumačke ekipe filma „Gorčilo“ i serije „Budva na pjenu od mora“, kao i najeminentniji mediji iz Beograda i Srbije.

Svakog dana trajanja sajma, posjetioci će imati prilike da dobiju informacije o Sea Dance festivalu i po posebnim cijenama kupe ulaznice kako za Sea dance festival tako i za kompletnu Exit avanturu.

Očekujemo veliku posjećenost štanda, a posjetiocima će biti ponuđen raznovrstan materijal uz pomoć kojeg bi se mogli informisati o ponudi naše rivijere u 2015. godini, cijenama, manifestacijama itd.

 

Recent Posts