TK Akademac osvojio tri medalje na međunarodnom taekwondo turniru u Mostaru!

Proteklog vikenda, 05.11.2016.god, u Mostartu (BiH) je održan međunarodni taekwondo turnir u sportskoj borbi (kyorugi) i izvođenju formi (poomsae).

Turnir je, posle 18.Balkanskog Prvenstva, bio najposjećeniji na kojem su članovi/ce kluba učestvovali u ovoj godini, sa 521 takmičarom/kom u sportskoj borbi (kyorugi) i oko 100 takmičara/ki u izvođenju formi (poomsae) iz 30-tak klubova iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.
Na turniru su klupske boje branili kadet Dino Arifović u borbama (-57kg), a u formama (u najjačoj, majstorskoj kategoriji crnih pojaseva) seniorka Ana Marija Trajčeska i kadetkinje Sara Arifović i Milena Šćepanović.
Svo četvoro takmičara/ki iz našeg kluba su i članovi/ce reprezentacije Crne Gore u svojoj uzrastnoj kategoriji, što je samo pokazatelj jačine turnira na kojem smo nastupili.
Takmičari/ke našeg kluba su osvojili 3 medalje.
Dino Arifović je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, Ana Marija Trajčevska drugo mjesto i srebrnu medalju i Sara Arifović treće mjesto i bronzanu medalju.
Žao nam je što i četvrta takmičarka iz našeg kluba, Milena Šćepanović, nije osvojila neko od odličja, ali se nadamo da će to biti već na Kupu Crne Gore koji je krajem novembra, i za koji polako tempiramo formu.
Sve u svemu, možemo biti i više nego zadovoljni ne samo zbog ovih rezultata, već i u budućnosti ostalih takmičara/ki iz kluba koji polako stasavaju za dobre rezultate u sportskom dijelu taekwondo-a. Posebno nam je drago da se sportska baza kluba povećava iz dana u dan.

U attachment-u se nalaze i neke fotografije sa turnira, kao prilog članka ukoliko ga želite objaviti.

Nadamo se da će informacija koju Vam prosleđujemo biti dovoljno interesantna da je objavite u svom mediju.

Recent Posts