oglas

Tinejdžerka (17) dala oglas da mijenja svoju nevinost za NOVI TELEFON: Ugovorila je sastanak sa “kupcem” i uslijedio je HOROR

Pojavila se u hotelu spremna da svoju nevinost razmijeni za najnoviji model Ajfona. A onda je uslijedio preokret.

Ksiao Čen (17) postavila je na internet oglas u kome kaže da je spremna da se odrekne svoje nevinosti za nešto preko 2.000 funti, a sve kako bi došla do najnovijeg modela Ajfona jer “cijelo društvo ga već ima, a ona nema novca”.

Pojavio se muškarac spreman za razmjenu i dogovorili su susret u hotelu. Ksiao je došla na ugovoreno mjesto, dobila Ajfon, a onda su se pojavila još trojica muškaraca u vešu.

Stvari su mogle da se završe jako gadno
STVARI SU MOGLE DA SE ZAVRŠE JAKO GADNOFOTO: CVLK PH / YOUTUBE

Imala je sreću da je priča o njenom oglasu došla do jedne od najpoznatijih kineskih vlogerki, Nane. Ona se predstavila kao sekretarica čovjeka sa kojim je ugovorila “posao” i porazgovarala s djevojkom i pitala je zašto uopšte razmenjuje nevinost za telefon.

ANDRIJA MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O PRIVATNOM ŽIVOTU: Nećete vjerovati šta je ispričao o drogiranju!

– Samo treba da legnem i to je to. Oboje ćemo dobiti šta želimo. Već sam odlučila da ću to uraditi – glasio je odgovor naivne tinejdžerke.

Na njenu veliku sreću, sve je bilo nameštaljka koju je vlogerka Nana pripremila kako bi skrenula pažnju na činjenicu da je mnogo tinejdžera širom Kine, ali i svijeta, spremno na ovakav potez zarad najnovijeg gedžeta.

Snimak je postao viralan u sekundi. Naravno, postavlja se i pitanje autentičnosti, ali da je tema dobro postavljena – jeste, jer toga ima sve više.

T.G.

Recent Posts